Csak önfeledt száguldás lesz

Csak önfeledt száguldás lesz
© Fotó: Hajósi Miklós
A 3-Städte rali után nem sokkal ismét versenyautóba ül Juhász Csabi.

Most viszont a régi navigátora Juhász Pisti fogja diktálni az itinert a 23. Mikulás Ralin, és egy számára új autót is kipróbál majd.

Ez egy murvás verseny, olyan év végi buli futam öt gyorssal két pályán.

Te is így gondolod Csabi?

– Igen, abszolút. Nem számít bele semmilyen bajnokságba a verseny eredménye, nincs semmilyen nyomás rajtunk. Az a lényeg, hogy egy örömautózás legyen számunkra, és maximálisan kiszolgáljuk a hirdetőinket.

Jó pár versenyautóval mentél már a Mikulás Ralin, most egy számodra is új Skoda Fabia R5-el vágsz neki a versenynek. Miért is Skoda, miért is összkerekes?

– Murván egyértelműen az összkerékhajtás adja a legnagyobb élményt. Kaptunk egy remek ajánlatot az autó bérlésére és most tudtunk is élni ezzel az ajánlattal.

Régi pilóta vagy már a raliban mikor és milyen autóval indultál és ki navigált neked a Mikulás Ralin ami most épp a 23.-ik?

– 25 éve versenyzek, de valami oknál fogva nem sokszor indultam a Mikulás rallyn. Kétszer indultam Renault Clio R3-al Juhász Istvannál és egyszer pedig a testvéremmel egy Mitsubishi EVO X-el. Azok a versenyek is jól sikerültek, remélem ez is jó lesz.

Új autó, régi pályák, kezdhettem volna a bevezetőt. Mit is vársz el magadtól ezen az egynapos versenyen, amit egy pénteki teszttel kezdtek meg?

– Semmi elvárás nincs, ez nem egy bajnoki futam, csak önfeledt száguldás lesz.

Juhász Csaba – Juhász István
23. Mikulás Rally – 2019.12.06-08.
Juhász Média Kft – Skoda Fabia R5

 

Köszönjük Partnereink segítségét!

– Hajósi Miklós –.
SZUPERINFO.HU