Csillagrobbanás előtt a Zsályában támadnak a Junibor üstökösei

A házigazda Gál Tibor Talk Bor Show keretében mutatja be a magyar borok új szellemiségét és sokszínűségét. Fotó: Bezecz Tibor
A házigazda Gál Tibor Talk Bor Show keretében mutatja be a magyar borok új szellemiségét és sokszínűségét. Fotó: Bezecz Tibor
2012-es Egri Csillag bemutatkozásának, a „Csillagrobbanásnak” előestéjén, március 14-én, fergeteges csütörtök estével készül a Zsálya Bisztró, gondolva mindazokra, akik szeretik a jó borokat és a kötetlen hangulatú lazulós estéket.

A lopószáj után újabb boros őrület éri el a várost: támad a Junibor. Kalandozás Mórtól – Egeren át – Villányig, melyen rész vesz Roger Mór és Marilyn Mórról, ott lesz Pinot Noir, Bikavér, Cabernet Savignon és még sokan mások!

Három borvidék, három fiatal borásza hozza el négy-négy borát erre az alkalomra. Mórról Miklós Csabi, Egerből Gál Titi Villányból pedig Gere Andi lesz a Zsálya Bisztró vendége.

A házigazda Gál Tibor Talk Bor Show keretében mutatja be a magyar borok új szellemiségét és sokszínűségét juniboros segédlettel.

Gitárzene, vidám hangvételű beszélgetések, kiváló borok, no meg némi „Bisztro-nómia” segíti az est sikerét, melyhez összesen 3900 forintra és kíváncsiságra van szükség!

A Junibor Egyesületet – mely jelenleg 28 tagot számlál – 2008. augusztus 14-én, a Gál Tibor 50. születésnapja alkalmából megrendezett emléknapon alapították a tragikus hirtelenséggel elhunyt világhírű egri borász előtt tisztelgő fiatal borászgeneráció tagjai..
SZUPERINFO.HU