Curtis megállíthatatlan, máris itt az új klip!

Akt.:
Curtis megállíthatatlan, máris itt az új klip!
© Forrás: YouTube / Curtis Official
Budapest – Alig egy hete jelent meg Magyarország egyik legnépszerűbb rapperének visszatérő dala, a „Nem maradok padlón”, és máris egymillió megtekintés felett jár. Curtis élőben április 26-án, digitális formában 28-án mutatta be vadonatúj EP-jét, erről pedig máris villant egy újabb videoklipet, itt a „Lehetne újra február”.

A Magneoton közleményéből kiderül: a dalt a rapper rehabilitációja alatt írta, és egy őszinte vallomás párjának, Krisztinek.

„Januárban született a dal, amikor bevonultam a rehabilitációra. Ez egy szerelmes levél Krisztinek, ezzel is szerettem volna köszönetet mondani, hogy végig mellettem állt. Hálával tartozom neki”

– emlékezett vissza Curtis.

A szám különlegessége, hogy a fenegyerek kivételesen nem csak rappel, hanem dalra is fakad benne, a refrént ugyanis ő maga énekli.

„Eredetileg nem rám lett szabva a refrén, mást képzeltem volna el, Király Viktort például, viszont a szerzőtársam, Vígh Arnold azt mondta, hogy ezt nem adhatom másnak, enyém legyen ez a rész is” – mondta Curtis.

A videoklipet Jimmy J. Hollywood rendezte, aki hétvégén a Magyar Filmdíj közönségnyertese lett „25 dollár” című rövidfilmjével. Jimmy igazán különleges hangulatot adott a videónak, amelyben Curtis mellett a csodálatos színművésznő, a Junior Príma-díjas Eke Angéla, valamint Shaymaa is is főszerepet kapott.

Majka: gyönyörű!

A klipre Curtis korábbi állandó partere, Majka is reagált közösségi oldalán.

Isten hozott újra köztünk haver!! Sajnálom ,hogy szét kell tépni ennyire a lelked ahhoz ,hogy megint az legyél akit megismertem 10 éve!! Gratulálok !! Gyönyörű !!!”

– írja Majka a bejegyzésben.


Budapest - Az ország egyik legsikeresebb rappere az április 28-án megjelenő, „Legismertebb senki” című EP-jéről mutatja be első szerzeményét. Curtis nemrég egy beharangozó videót is nyilvánosságra hozott, de az új klip felülmúlja minden várakozásunkat. Őszinte és szókimondó szöveggel tér vissza C....
SZUPERINFO.HU