Curtis üzeni: gyertek el minél többen!

Curtis
Curtis - © Fotó: Matey István
Debrecen – A rapper videóüzenetben szólt a futókhoz a Spartan Racer’s Debrecen Facebook-oldalán.

Az egykori újpesti labdarúgót, Széki Attilát – művésznevén Curtist – leginkább a zeneiparból és Majkával közös produkciókból ismerhetjük. Az elmúlt hetekben viszont nem a zenéjétől volt hagos a sajtó: számtalan napilap arról cikkezett, hogy felvállalta drogproblémáit, és önszántából bevonult egy rehabilitációs központba; elmondása alapján kijövetele után nem nyúlt kábítószerekhez.

Az üzenet

A rapper sokszor hangoztatta, milyen körülmények között nőtt fel, így elsőbbséget élvez nála a gyerekek megsegítése. Idén már fellépett egy budapesti szórakozóhelyen sok más előadóval összefogva, s az esemény teljes bevételét a debreceni Vietorisz Áronnak ajánlották fel, aki pár hónapja tudta meg, hogy leukémiás. Curtis ezúttal a sport szerelmeseinek üzent, a Spartan Racer’s Debrecen közösségi oldalán. „Harmadik alkalommal szervezi meg a debreceni Tündérkör Alapítvány a Tündérfutást a halmozottan hátrányos helyzetű családoknak a megsegítésére május 26-án gyereknapon. A rendezvény ingyenes, nevezni pedig a Tündérkör Alapítvány oldalán tudtok. Gyertek minél többen!” A videóból nem derült ki, hogy Curtis ott lesz-e a futáson, viszont a sokat sejtető üzenet alapján ez nincs kizárva.

ND


Curtis
Budapest - Visszatért a rehabról, és szeretné rendezni a Majkával való kapcsolatát. Curtis hétfőn reggel vendégeskedett a TV2 Mokka című műsorában, ahol kendőzetlen őszinteséggel beszélt függőségéről és a rehabilitációs központban töltött időről. Mint elmondta, az első tíz nap volt számára a legn....
SZUPERINFO.HU