DEAC: dupla győzelem a „pihenő” után

DEAC: dupla győzelem a „pihenő” után
© Fotó: deac.hu
Debrecen – Nagyszerű tavaszi rajtot vett a DEAC férfi serdülő kézilabdacsapata az élvonal keleti csoportjában. A fiúk első két meccsüket megnyerték, az egyiken ráadásul a PLER skalpját gyűjtötték be egy nagyszerű meccsen.

A csapat idei első bajnokija Cegléden volt, ahol magabiztosan, 16-28 nyert a Mándi Norbert edzette DEAC. A második találkozót a Böszörményi úti Campuson rendezték, ott a dobogós PLER-Budapest csapata volt az ellenfél. A két együttes remek mérkőzést játszott, s végül 11-8-as első félidő után 22-18-ra a Debreceni Egyetem fiatal legénysége győzött – olvasható a DEAC hivatalos honlapján.

Mándi Norbert edző így értékelte tanítványai teljesítményét: – Egy kiváló mérkőzést játszottunk a nagyon jó erőkből álló PLER ellen. Jó védekezéssel és több jó egyéni teljesítménnyel sikerült hozni ezt a találkozót. Külön öröm számomra, hogy egyéni és csapatlerohanás szintjén is előre tudott lépni a csapat – mondta a fiatal tréner.

A DEAC a két sikernek köszönhetően 15 forduló után az ötödik a serdülő NB I. keleti csoportjában, ez pedig nagyszerű teljesítmény az együttestől. A következő meccs február 21-én lesz, akkor Kecskemétre látogatnak a fiatal kézilabdázók.


2019. 02. 01. – férfi serülő NB I. keleti csoport 14. forduló:

Cegléd – DEAC 16-28

2019. 02. 08. – férfi serülő NB I. keleti csoport 15. forduló:

DEAC – PLER-Budapest 22-18.
SZUPERINFO.HU