Debreceni óvóbácsi is indult a Honfoglalóban

Akt.:
Botrágyi Tamás a műsorban
Botrágyi Tamás a műsorban - © Fotó: MTVA
Budapest – A piros hadvezéré lett Magyarország a tévés vetélkedőben.

A népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változata, a Honfoglaló hétfőtől péntekig indul hódító körútjára a Duna Televízión. Három „hadvezér” méri össze tudását, hogy minél nagyobb területet vonjanak az uralmuk alá Magyarország térképén. Minden nap az adásban egy partit játszanak végig, aki pedig a legtöbb pontot gyűjti, ő lesz a napi bajnok. A múlt héten volt szerencsénk a debreceni Botrágyi Tamásnak szurkolni.

Nem örültem annyira a zöld színnek, mivel vérbeli DVSC-szurkoló vagyok, és az ő színük a piros”

– mondta nevetve Tamás. Az óvodapedagógusként dolgozó férfi régi nagy kedvence a Honfoglaló nevű játék. – Régóta nézem a műsort, és szerettem volna kipróbálni magam. Már a kezdetek óta játszom az online felületen, és amikor elmondtam a páromnak, hogy jelentkeztem, megkaptam tőle a társasjáték változatát karácsonyra.

Nem csügged

Tamás kedvenc témaköre a sport volt, ám az sajnos mégsem hozott neki szerencsét. Az utolsó, mindent eldöntő kérdés a labdarúgáshoz kapcsolódott.

Fotó: magánarchívum

– Nagyon izgultam, ez talán látszott is a felvételen, de a tíz másodperces válaszadási idő ott nagyon hamar véget ért. Második lettem a versenyben, az időmmel jobban kellett volna gazdálkodnom. Mindezek ellenére nagyon élveztem a játékot, Szente Vajk műsorvezető nagyon készséges volt, és a műsor készítői is mindenben segítettek – idézte fel Tamás. Az óvóbácsi hozzátette, nem szegte kedvét a második hely, továbbra is nagyon szeret játszani, sőt kedvet kapott, hogy más (kvíz)játékra is jelentkezzen.

ND


Gundel Takács Gábor
Budapest, Debrecen - A TV2-n tért vissza a legendás műveltségi vetélkedő, a Legyen Ön is milliomos!, Gundel Takács Gábor vezetésével. A játékosok akár 50 millió forinttal is távozhatnak, ha helyesen válaszolnak mind a 15 kérdésre. A játékban ezúttal is három segítség áll rendelkezésükre: megfelez....
SZUPERINFO.HU