Domináljanak a támadók!

Akt.:
Myke Bouard Ramos (balra) vezérletével újra eredményes lehet a kisvárdai támadósor
Myke Bouard Ramos (balra) vezérletével újra eredményes lehet a kisvárdai támadósor - © Fotó: Észak-Magyarország
Labdarúgó NB III Keleti csoport: A Böszörményt fogadó Kisvárdánál és a Tarjánba látogató Nyírbátorban is bíznak a csatárokban.

Kisvárda Master Good–Hajdúböszörményi TE (szombat, 13)

Révész Attila, kisvárdai szakmai igazgató: – Nagyon nagy veszélyt hord magában ez a mérkőzés, elsősorban azért, mert az utóbbi két bajnoki elbizonytalanította a társaságot. A héten arra fókuszáltunk, hogy néhány játékos hiánya ne zavarjon meg bennünket, és újra azon a színvonalon tudjunk teljesíteni, ahogy korábban. A Böszörmény szereplése csalóka, mert eddig csak kétszer játszott otthonában, viszont az elmúlt három meccse közül kettőn is öt gólt szerzett, ami remek támadójátékot feltételez. Ez már csak azért is figyelmeztető jel, mert az utóbbi időben nálunk éppen a védelmi hibák adtak okot a fejtörésre. A támadójátékunk viszont újra a régi lehet, hiszen ebbe a szekcióba visszatérnek azok a játékosok, akik képesek fazont adni a csapatnak. Ahhoz, hogy versenyben maradjunk a bajnoki címért folytatott versenyben, csakis a győzelem az elfogadható eredmény.

Salgótarjáni BTC–Nyírbátori FC

Kovács János, nyírbátori edző: – Igen, azt a játékot szeretnénk megismételni, amit a Honvéd akadémistái ellen nyújtottunk, a legjobb recept pedig az, ha a hátsó stabilitás eredményes támadójátékkal párosul. Gondjaink nem enyhültek, újabb sérült és beteg játékosaink is vannak, legalább két-három futballista szerepeltetése kérdőjeles. Nemcsak a mi szereplésünk változékony, a Salgótarján esetében sem lehet tudni, hogy mire számíthatunk, minden attól függ, hogy milyen napot fogank ki, de otthonukban azért veszélyesek. Több korábbi újpesti futballista is szerepel a soraikban, a sok sárga és piros lap pedig arra utal, hogy a kellő agresszívitásra is felkészülhetünk. Legutóbb kapusukat, a mifelénk is jól ismert Vadon Dávidot állították ki, de így sem adták olcsón a bőrüket Hajdúböszörményben. Hallani, hogy Tarjánban gondok vannak, edzőt is cseréltek már, de ha az igazi sportember ha felmegy a pályára, akkor elfelejt mindent, és csak a játékra koncentrál. Leglábbis én így gondolom..
SZUPERINFO.HU