Driver Optika, ahol a minőség garantált

Az emberek az információk nagy részét a környező világunkból a látásukon át nyerik.  Egy szemüveg több funkciót is ellát.

Egyrészt biztosítja használójának az éles látást minden távolságra, másrészt mivel az arc a legfontosabb kommunikációs eszközünk, esztétikai funkciót is betölt.
A látszerész háttéripar (keretgyártó, lencsegyártó) folyamatosan fejlődik, a keretek egyre könnyebbek és esztétikusabbak, gazdag szín és formavilággal. A lencsegyártók, a lencsék leképzési hibáit korrigálják újabb és újabb gyártástechnológiák bevezetésével.
Mint optikusok, az a feladatunk, hogy a vásárló számára megtaláljuk a legideálisabb megoldást mind szemüvegkeret, mind lencse tekintetében, legyen szó életvitelről, sportról, hobbiról, munkáról. Hisszük, hogy a rendkívül nagy kedvezményekben, akciókban hirdetett silány termékek elterjedése mellett igény és szükség van a családias légkörű, korrekt ár-érték aránnyal dolgozó optikai üzletekre is.
A Driver Optikában korszerű műszerekkel, gépekkel felszerelt szemvizsgáló helyiségünk van, melyben teljeskörű, orvos általi szemészeti vizsgálatot tudunk végezni. Műhelyünkben Computer-vezérelt automata csiszológéppel helyben készítjük el a szemüveget, rövid határidővel. Keretválasztékunk a jó minőségű, de megfizethető típusokból, márkákból áll, melyeknek az alkatrész utánpótlása is biztosított. Minden korosztály számára kínálunk műanyag és fémkereteket, divatos, modern és klasszikus formavilággal. A nagyon könnyű keretek kedvelői a titánium kollekciónkból választhatnak maguknak megfelelőt.
A szemüvegvásárlás következő lépése a megfelelő lencse kiválasztása a dioptria ismeretében, mely nagyban befolyásolja a lencseválasztás lehetőségeit. A többfókuszú, vagy multifocalis lencsék előnye, hogy nem kell több szemüveget használni (olvasó, munka, távoli), hanem mindez egy szemüvegben megtalálható cserélgetés nélkül. 
Ellenőriztesse látását évente legalább egyszer! Szeretettel várjuk a Driver Optikába, ahol szakemberek foglalkoznak Önnel, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy a vevő mindig elégedett legyen..
SZUPERINFO.HU