DVSC – ZTE 3-2 (1-2)

DVSC – ZTE 3-2 (1-2)
Hazai győzelemmel zárult a DVSC – ZTE mérkőzés. Az izgalmas és remek meccsen, melyet élőben közvetítettünk, 3-2-re verte a Loki a zalaegerszegiek csapatát.  

Előállítások a Loki-győzelem után
Mint megtudtuk, a rendőrség később 12 személyt állított elő garázdaság szabálysértés gyanúja miatt. Úgy tudjuk, vendégdrukkereket vittek be a debreceni rendőrkapitányságra.

90.perc: vége a mérkőzésnek, a Loki megszerezte a három pontot, mégpedig gyönyörű gólokkal! DVSC-ZTE 3-2 (1-2). Gól: Dzsudzsák 2, Demjén, illetve Koplárovics, Pekic.

85. perc: Kerekes került ziccerbe Sándor Tamás remek passza után, ám a csatár 9 méterről mellé gurított.

80. perc: a mezőnyjáték dominál, inkább a Loki próbálkozik, a Zetének jelenleg mozzanata nincs.

75. perc: érkezett Zsombi, az egyetlen. Szűcsöt Kerekes váltotta.

70. perc: tovább támad a hazai csapat, ezúttal Leandro veszélyeztett szabadrúgásból.

65. perc: van olyan szurkoló, aki még most is aggódik: Nagy Szabolcs, volt Loki-futballista szerint például még a 3-4 is benne van a meccsben.

60. perc: továbbra is dominál a Loki: a fordítás mindenesetre gyorsan ment.

54. perc: már vezet a Loki!! Egy szöglet után Dzsudzsák csinált egy cselt a baloldalon befelé, majd 16 méterről, jobbal óriási gól ragasztott a kapu bal oldalába. DVSC-ZTE 3-2.

53. perc: messziről próbálkozik a Loki, eredményesen, itt az egyenlítés!!!! Demjén 18 méterre a kaputól beültette a hintába a védőt, majd ballal hatalmas gólt rúgott a jobb felső sarokba. DVSC-ZTE 2-2.

48. perc: folytatódott a mérkőzés, Sándor Tamás bejött csereként. A közönség a Loki mellett áll, van biztatás.

45. perc: vége az első félidőnek, előny a vendégeknél, a szünet után kifejezetten nehéz dolga lesz a Lokinak, az biztos.

43. perc: Vendégelőny! Davidov ugratta ki Pekicet, aki a leshatárról elindulva kicselezte Baloghot, majd a kapuba emelt. DVSC-ZTE 1-2.

40. perc: kicsit leült a meccs, ezekben a percekben nem sok minden történik. Kiss próbálkozott távolról, ám fölé lőtt.

36. perc: megfogta a gól a Lokit, össze kell szedni magukat a debreceni legényeknek, mert ami most van (sok-sok hiba), az kevés lesz.

30. perc: a gól után egyből remek lett a hangulat (eddig sem volt rossz), ám ez nem sokáig tartott: egyenlített a Zete. Egy labdaszerzés után Waltner húzott el a jobb oldalon, mesteri centerezéséből a hosszú oldalon érkező Koplárovics a léc alá lőtt. DVSC-ZTE 1-1

21. perc: vezet a Loki!!!! Dzsudzsák futtából, 26 méterről hatalmas gólt lőtt a bal felső sarokba! Csodálatos gól volt: DVSC-ZTE 1-0.

20. perc: gyűjti a Loki a sárgákat: Vukmir, majd Bernáth lapott lapott.

17. perc: Leandro tüzelt 18 méterről, a vendégkapus vetődve védett. Az iram nem rossz, küzdelem is van. 15. perc: sérülés miatt csere a Lokiban: Komlósi helyett Demjén állt be.

14. perc: lehetőség a Zete előtt: Máté 25 méterről lőtt kapura, de Balogh kapus biztosan hárított.

10. perc: a találkozó kezdőrúgását egy újdonsült házaspár hölgytagja végezte el: eddig ő kapta a legnagyobb tapsot…

5. perc: eddig a mezőnyjáték dominál, a Loki frissen, biztatóan kezdett, de eddig nem volt nagy helyzet.

Címkék: , ,


.
SZUPERINFO.HU