DVSC: nincs már rajta nyomás

DVSC: nincs már rajta nyomás
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Zsóri Dániel a hét közben a kupában is betalált, és túl van az “egygólos” támadó tituluson.

Minden debreceni drukker emlékezik rá, hogy a DVSC fiatal támadója, Zsóri Dániel valósággal berobbant a köztudatba, miután a hosszabbításban győztes gólt ollózott a Ferencváros hálójába. A csatár már egy ideje ott toporog a kezdőcsapat küszöbén, és a Magyar Kupa-negyeddöntő első meccsén, kedden a Mezőkövesd elleni kilencven percet is az ő találata döntötte el.

Góllal hálált

– Az edzőm, Herczeg András jelezte a meccs előtti napon, hogy szerepet kapok a találkozón, meg akartam mutatni, lehet rám számítani – nyilatkozta lapunknak Zsóri. – Örülök, hogy góllal háláltam meg a bizalmat. Azt nem jelenteném ki, hogy máris felvettem az első osztály ritmusát, de természetesen azon vagyok, hogy ez így legyen – árulta el a Loki játékosa.

A hajdúságiak szombaton 19 óra 30 perctől a DVTK-t fogadják, vélhetően a 18 éves labdarúgó is szerepet kap majd a gárdában.

– Azon a mérkőzésen is nyerni szeretnénk, de egyáltalán nem számíthatunk könnyű találkozóra. Azért lesz nehéz elsősorban, mert a Diósgyőr a kiesés ellen küzd, biztosan mindent bele fognak adni, és harcolnak majd az utolsó leheletükig. Nem úgy fognak idejönni, hogy elég nekik az egy pont, győzni utaznak a Nagyerdőre. Ám nekünk is létkérdés nyernünk, mert a dobogóra szeretnénk a végén odaérni. Sokat segítene rajtunk, ha három ponttal zárnánk a hétvégén – mondta Zsóri, akin nem volt nyomás, hogy a Fradinak ollózott gólja után újra be kell találnia. – Már az FTC-meccs másnapján beszélt velem Herczeg Bandi bá, elmondta, hogy csak az előttem álló feladatokkal foglalkozzam. Így nem volt bennem görcs, de persze boldog vagyok, hogy betaláltam a Kövesd ellen.

A DVSC–Diósgyőr bajnoki mérkőzést a Hajdú Online (www.haon.hu) szombaton este fél nyolctól élőben közvetíti.

TN.
SZUPERINFO.HU