Edzőmeccsen ikszelt a Loki a Kisvárdával

Akt.:
Edzőmérkőzés: DVSC Schaeffer vs. Kisvárda
Edzőmérkőzés: DVSC Schaeffer vs. Kisvárda - © Fotó: Matey István
Debrecen – A pénteki bajnoki után ezúttal edzőmérkőzésen találkozott a DVSC Schaeffler és a szabolcsi csapat.

A találkozóról a debreceniek hivatalos honlapja közölt rövid összefoglalót. Eszerint a Loki jól kezdett, s a remek napot kifogó Anna Punyko, valamint a jól védő Oguntoye Vikrória vezérletével hamar elléptek 6–2-re. A szünetig azonban fordítani tudott a Kisvárda, a második félidőben pedig fej-fej mellett haladtak a felek. Az összecsapás vége döntetlen lett, de a Loki szempontjából fontos lehet, hogy mindenki játéklehetőséghez jutott.

Fotó: Matey István

A jövő héten újabb két felkészülési mérkőzést játszik a válogatottbeli kötelezettségek miatt alaposan foghíjas keret: március 19-én, kedden 17.15-kor az Eger, március 21-én, csütörtökön 17.30-kor a román első osztályban szereplő Nagybánya lesz az ellenfél. Mindkét mérkőzésnek a Hódos Imre Sportcsarnok ad otthont.


A tények

DVSC SCHAEFFLER–KISVÁRDA MASTER GOOD SE 27–27 (14–15)

DVSC: Oguntoye – Varsányi 2, Punyko 10 (5), Borgyos 3, Bordás, Deszpotovics 1, Szabó P. Csere: Triffa (kapus), Zamfirescu, Kovács Anna 2, Bulath 3, Grigel, Tóvizi 1, Arany 1, Vantara-Kelemen 4.

Kisvárda: Kordowiecka – Orbán A., Tomkovics 3, Hakunova 1, Milanovic-Litre, Rebicová 1, Milosevics 6. Csere: Pásztor (kapus), Radojevics 6 (2), Morena 2, A. Klikovac, Benko 5 (2), Avgyekova, Guialo 2.

Kiállítások: 6, ill. 4 perc

Hétméteresek: 5/5, ill. 5/4


Köstner Vilmos ezúttal is hasznos tanácsokkal látta el tanítványait
Debrecen - Köstner Vilmos elmondta, Kisvárdán jó felfogásban játszott a DVSC, ennek is köszönhető a siker. Fontos két pontot gyűjtött be péntek este a várdaiak ellen a DVSC ­Schaeffler, hiszen pontszámban így be is érték a szabolcsiakat a piros-fehérek. Bár Köstner Vilmosnak már a nyolcadik percb....
SZUPERINFO.HU