Eger–Vasas elődöntő szombaton a Bitskeyben

Akt.:
Mint azt már megszokhattuk, ha a ZF-Eger és a Vasas összecsap, akkor nem marad izgalom nélküli a mérkőzés. Így lesz ez szombaton is a Bitskeyben.
Mint azt már megszokhattuk, ha a ZF-Eger és a Vasas összecsap, akkor nem marad izgalom nélküli a mérkőzés. Így lesz ez szombaton is a Bitskeyben.
Az örök rivális Vasas érkezik Egerbe szombaton, hogy vízbe szálljon a ZF-Eger ellen az OB I-es vízilabda bajnokságban. Az alapszakaszbeli jobb helyezésnek köszönhető, hogy Gerendás György vezetőedző fiai pályaelőnnyel kezdik a párharcot, amely az egyik fél második győzelméig tart.

A DigiSport élő közvetítése miatt a tervezettnél egy nappal korábban bonyolítják le az egri összecsapást. A megegyezés értelmében tehát, a Bitskey-uszodában szombaton 17 óra 15 perctől kerül sor, a rangadóra. Az is eldőlt, hogy az idegenbeli visszavágót május 7-én, kedden 19 órai kezdettel bonyolítják le a fővárosban. A Komjádi-uszodában rendezendő mérkőzést is közvetíti a DigiSport. Ha szükség lesz mindent eldöntő harmadik felvonásra, azt ismét Egerben rendezik.

Az egri csapat Újvidéken edzőtáborozott a hét első két napján. A Vasas elleni elődöntőre a Vojvodina volt a hasznos edzőpartner.

A másik ágon a Szeged a Szolnokkal csap össze a döntőbe jutásért.A szegediek a Bajnokok Ligájában 11-10-re nyertek idegenben a Crvena Zvezda ellen, de ez sem volt elég a továbbjutáshoz. Magyar csapat nélkül rendezik meg Belgrádban a Final Fourt.

Vodafone férfi OB I. elődöntő, 1. mérkőzés
ZF-Eger – TEVA-Vasas
Eger, Bitskey-uszoda, szombat 17.15. V.: Németh András, Vojvoda István.
Jegyárak: 1500, ill. 1000 forint (diák, nyugdíjas)..
SZUPERINFO.HU