Címvédésre készül a ZF-Eger: vasárnap már döntőt játszanak az egri nők

Akt.:
Címvédésre készül a ZF-Eger: vasárnap már döntőt játszanak az egri nők
Vasárnap kezdődik a ZF hölgyeinek idénybeli utolsó nagy menetelése, mégpedig a Szentes elleni finálé. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó finálé vasárnap kezdődik, mégpedig a Bitskey Aladár Uszodában.

Kelemen Attila edző tanítványai a BVSC elleni 3–0-ra megnyert elődöntős párharc után kényelmes helyzetben várták, hogy ki lesz a finálébeli ellenfél. A Szentes–Dunaújváros csatából végül a csongrádiak kerültek ki győztesen. 

A kiírás szerint a vasárnapi, 18 órakor kezdődő egri találkozó után két naponként játszanak a felek. Ezek alapján Szentesen 14-én, csütörtökön pedig az egri Bitskey-uszodában láthatók a megyeszékhelyi kedvencek. Egyelőre ez a három időpont a biztos, ugyanis lehetséges, hogy három összecsapás után eldől a bajnoki cím sorsa.

Amennyiben azonban jövő csütörtökön még nem születik döntés, a negyedik mérkőzést 18-án az alföldi városban bonyolítják le, ha pedig még ott sem dől el, ki emelheti magasba a trófeát, akkor egy nappal később Egerben játsszák a küzdő felek mindent eldöntő mérkőzésüket.

Reméljük nem kell eddig várni, s már hamarabb bajnokot hirdetnek, s ezek az ZF-Eger lányai lesznek!Eger.
SZUPERINFO.HU