Egészségnap Óbudán

Tavaly nyílt meg a Lótusz biobolt az Eurocenter Óbuda Bevásárlóközpont földszintjén azzal a céllal, hogy az egészséges életmódot, életszemléletet minél többen magukévá tegyék a hétköznapokban is.

Nagy sikerrel rendezték meg 2012 novemberében az első egészségnapot, melyre rengeteg látogató érkezett. Az elképzelésből immár hagyomány lett: minden év őszén és tavaszán újabb érdekességekkel, újdonságokkal előrukkolva várják az egészséges életmód iránt érdeklődőket. A sok érdekesség mellett idén tavasszal is újabb egészséges élelmiszereket, és egy a hazai piacon újonnan megjelent biokozmetikum-családot szeretnének bemutatni a szervezők, melyek kedvezményesen megvásárolhatók.
– Grafológusunk és asztrológusunk készséggel áll mindenki rendelkezésére, aki a tudatos önismeret útján jár – mondat el lapunknak a Lótusz biobolt vezetője. – Természetgyógyászunk, aki széles körű ismeretekkel és nagy gyakorlattal rendelkezik a fitoterápia, a biorezonancia, a reflexológia és a Bach-virágterápia területén, szeretettel várja a hozzá fordulókat. Akinek pedig hajproblémái lennének, mikrokamerás hajanalízis során találhat megoldást problémáira – tette hozzá. 

Egészségnap Óbudán 2013. április 20-án 9 és 18 között az Eurocenter földszintjén. (X)

 .
SZUPERINFO.HU