Egy hazai tanácsadócég is Windows Azure Circle partnerré vált

Egy hazai tanácsadócég is Windows Azure Circle partnerré vált
A Stratis vezetési tanácsadócég a mai napon bejelentette, hogy a Microsoft felkérésére csatlakozott a Windows Azure Circle Partner programhoz, amely a Microsoft specializált partnerszervezeteinek egy csoportja; a csoport telepítéstervezési szolgáltatásokat biztosít olyan szervezeteknek, amelyek érdeklődnek az adatok felhőbe történő áttelepítése iránt a Windows Azure platformmal.

A Stratis 2012-ben életre hívott új, Alkalmazás Szolgáltatások üzletága nagyvállalati architektúra, alkalmazás-racionalizálási és -modernizációs, cloud integrációs, valamint alkalmazás-biztonsági és kockázatkezelési témakörökben nyújt tanácsadást. A piacon egyedülálló módon az üzletágon belül több, a Cloud Security Alliance által kiadott minősítéssel (CSSK) is rendelkező szakember képes biztosítani a felhő alapú megoldások biztonságos kezelését, fejlesztését, ami garanciát jelenthet a megoldástól egyelőre még sokszor ismerethiány miatt ódzkodó cégvezetők számára is.

 

„Azt gondolom, joggal lehetünk büszkék rá, hogy a hazai tanácsadócégek közül elsőként válhattunk a Windows Azure Circle program tagjává, ismereteim szerint a régióban is csak igen kevés cég mondhatja ezt el magáról. Ezzel a megállapodásunkkal egy naprakész technológiai és szolgáltatási megoldással egészítjük ki a piac széles kínálatára támaszkodó tanácsadói és szakértői hátterünket. A Stratis továbbra is aktívan keresi a potenciális szállítói együttműködéseket és partnerségeket, hogy ügyfeleinknek a legkorszerűbb know-how-k alapján tudjuk élenjáró működési modelleket kínálni” – mondta el a megállapodással kapcsolatban Mezei Ferenc, a Stratis Alkalmazás Szolgáltatások üzletágának vezetője.

 

„A Stratis Windows Azure Circle program partnerkénti elismerése bizonyítja, hogy a vállalat képes olyan nyilvános felhőalapú megoldásokat nyújtani, amelyek megoldást jelentenek a mai üzleti kihívásokra” – mondta Jon Roskill, vállalati alelnök, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. „A Windows Azure Circle programhoz történő csatlakozással a Stratis bizonyította a Microsoft felhőalapú technológiái terén szerzett szakértelmét, valamint a nyilvános felhő jövőbeni sikerei iránti elkötelezettségét.”

 

A Microsoft Partner Network segítségével a partnerek megerősíthetik azon képességeiket, amelyekkel bizonyíthatják a legújabb technológiák terén megszerzett vezető pozíciójukat a piacon, megfelelőbb szolgáltatásokat nyújthatnak az ügyfeleiknek a rendszerben lévő 640 000 Microsoft partnerrel, és könnyedén csatlakozhatnak a világ egyik legaktívabb és leginkább sokszínű hálózatához.

 .
SZUPERINFO.HU