Egy nappal tovább díjmentesen a Balaton Mix jeggyel

Egy nappal tovább díjmentesen a Balaton Mix jeggyel
A Balaton7 rendezvény alatt, május 10. és 20. között minden Balaton Mix jegy tulajdonosa még egy nappal tovább élvezheti a korlátlan számú, díjmentes balatoni vasúti és hajóutazást.

Plusz egy nappal tovább utazhatnak díjmentesen a Balaton Mix jeggyel a Balaton körüli vasútvonalakon közlekedő, menetrend szerinti vonatokon és a tavon átkelő, menetrend szerinti hajójáratokon május 10-20-ig, a Balaton7 rendezvény ideje alatt. Ennek megfelelően a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös ajánlata (a jegy fajtájától függően) egy helyett kettő, illetve kettő helyett három szabadon választott napon biztosítja a korlátlan számú díjmentes utazás és a kerékpárszállítás lehetőségét.

 

A Balaton Mix ajánlat részeként a személyszállító vasúttársaság további 50 százalékos, menettérti kedvezmény nyújtásával könnyíti meg a tóhoz való eljutást, a megvásárolt Balaton Mix jegy típusától függően 50 km feletti távolságra vagy akár kilométer korlátozás nélkül. A Balaton Mix jegy felhasználható Szabadbattyán és Tapolca, Tapolca és Balatonszentgyörgy, továbbá Balatonszentgyörgy és Szabadbattyán között.

 

Az aktuális kedvezményekkel kapcsolatban további részletes információk elérhetők a www.mav-start.hu honlapon, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.

 

(MÁV-START Zrt.).
SZUPERINFO.HU