Egy vödörnyi sósavba mártották a kétéves gyereküket

Akt.:
Egy vödörnyi sósavba mártották a kétéves gyereküket
Texas – A szülők a saját szobájuk közepén egy vödörnyi sósavba áztatva akarták megsemmisíteni kétéves gyermekük maradványait.

A texasi pár elmondása szerint a gyermek egy szerencsétlen balesetben halt meg, miután a 37 éves anya egyedül hagyta a fürdőkádban a testvéreivel.

Amikor a nő rátalált a halott gyerekre, megkérte az apát, hogy segítsenek eltüntetni a kislány testét.

Nem tudni, honnan szerzett a pár sósavat – egy szomszéd értesítette a rendőrséget, miután valami gyanúsat látott. A kiérkező nyomozókat sokkoló látvány fogadta: megtalálták a szoba közepén álló vödörben savban ázó testet. Szerencsére a sósav nem marta még szét teljesen a maradványokat, így boncolással próbálják kideríteni, hogy valóban úgy halt-e meg a kislány, ahogy azt a szülei állítják.

Forrás: borsonline.hu


Colorado - Egy fiatal férfi megölte és feldarabolta a saját apját... Így első hallásra nagyon könnyű eldönteni, hogy ebben a történetben ki is az áldozat, ám közel sem olyan egyértelmű a helyzet Jeremiah Berry esetében... A fiú 20 éves volt, amikor végzett édesapjával, aki korábban többször is me...

USA - Szavak sincsenek rá, milyen felelőtlen és kegyetlen ez az anya: hogy bosszút álljon a saját kilenc hónapos gyermekén, amiért az többször is felébresztette őt a sírásával az éjszaka, jeges vizet locsolt a kisbaba arcába, amikor az aludt - a tettéről készült videót pedig büszként megosztotta a k...

Címkék: , , ,


.
SZUPERINFO.HU