Éjszaka zöldben, egy szép téli estén

Gonda László zongorista-előadóművész
Gonda László zongorista-előadóművész
 ZENE  Február 16-án este az Egri Kulturális és Művészeti Központ és az Egri Zenészek Egyesülete meghívására több közkedvelt művész örvendezteti meg előadásával az Éjszaka zöldben című különleges szórakoztató műsor közönségét a Hotel Eger & Parkban.

Immár ötödik alkalommal látható, hallható Egerben a Gonda László zongorista-előadóművész által szerkesztett műsor, amely ezúttal a természet szeretetének jegyében készült.

A mintegy négy órásra tervezett rendezvény bizonyosan emlékezetes lesz minden zeneszerető számára, s igazi meglepetéseket is tartogat a közönség számára. A vendégeket a Zwack Unikum Nyrt. meglepetésével fogadják, és érdemes tombolát is venni, hisz a szponzorok jóvoltából értékes díjakat sorsolnak ki az est folyamán. A helyszínen büfé várja a közönséget.

A kötetlen hangulatú estén több, nem mindennapi élmény várja a nagyérdeműt: élőzenés táncbemutató és vetítés, gitárpárbaj, elgondolkodtató állatmese és más, nem mindennapi produkciók. A műsorpaletta a klasszikusoktól a modern szórakoztató zenéig terjed. Lesz többek között dzsessz, latin, operett, musical és klasszikusok modern feldolgozása.

 

©

Emlékezetesnek ígérkezik például az Andante kamarakórus műsora, melynek Pitti Katalin a szólistája. Már állandó vendégünknek tekinthetjük a közönség kedvencét, Rácz Kati jazz dívát, aki természetesen énekel, de ez esetben más oldaláról is bemutatkozik.

©

A programban hallhatjuk Felkai Miklóst, több generáció gitáros példaképét is. Tavaly nyáron szintén Gonda Lászlóval együtt rendezett Trilla, az élő zene versenyén ismerkedhettek meg az egriek a díjazott harmonika virtuózzal, Kéméndi Tamással, aki lenyűgözte hallgatókat játékával. A nagy nevek mellett helyek kapnak a műsorfolyamban szűkebb hazánk tehetségei is.

Az esten fellépő muzsikusok közt köszönthetjük Szabó Henrik szalonzenekarárt, a Gonda László Quartettet és Báder Ernőt, az ismert prímást is..
SZUPERINFO.HU