Frissítve:

Elektronikai hulladékok gyűjtése és lomtalanítás

Elektronikai hulladékok gyűjtése és lomtalanítás
Elektronikai hulladékok gyűjtése lesz Karcagon 2013. április 20-án, majd április 22-26-ig lomtalanítással folytatódik a tavaszi környezetvédelmi begyűjtő akció.

hiba beküldése

Tisztelt Lakosság!

Elektronikai hulladékok gyűjtése • 2013. április 20.

2013. április 20-án 08.00 órától 11.00 óráig ingyenes elektronikai hulladékgyűjtési akciót szervezünk. Az elhasznált, szükségtelen elektromos készülékeiket térítésmentesen átvesszük és elszállítjuk. Az elektronikai hulladékaikat a város több pontján kialakított gyűjtőhelyen vesszük át.

Az átvevő helyek az alábbiak: • Kórház utca, az Oroszlán Gyógyszertár előtt • Polgármesteri Hivatal parkolója (volt Profi felől) • Püspökladányi út – Maros utca sarok • Bethlen G. utca – Kisújszállási út sarok • Sajó utca – Kisújszállási út sarok (Kiskulcsosi Általános Iskola parkolója)

Az alábbi típusú elektronikai hulladékokat vesszük át:

 • televízió, rádió, mikrohullámú sütő, porszívó, konyhai elektromos háztartási készülékek, DVD, CD lejátszók, videomagnó, faxgép, hűtőszekrény, mosógép, számítástechnikai eszközök: számítógép, monitor, egyéb elektromos készülékek.

Kérjük Önöket, hogy a selejtezésre váró elektronikai eszközeiket a megadott helyen és időpontban helyezzék el. Kizárólag csak a háztartásban feleslegessé vált, egy egész egységet alkotó (bontatlan) elektronikai készülékeiket vesszük át. A konténereket 11 óra után elszállítjuk. A konténerek mellett felügyelő személyzet lesz, az elhelyezett hulladékban „turkálni”, elektromos berendezést elvinni TILOS és balesetveszélyes!

Egészségünk és környezetünk érdekében kérjük éljenek a fenti lehetőséggel! Köszönjük támogató együttműködésüket!

 


Lomtalanítás • 2013. április 22-26.

2013. április 22-től 26-ig lomtalanítást végzünk a város területén.

Elszállítás: A szállítást a kommunális hulladékszállítással egyezően végezzük, naponta mindig azokon az utcákon, ahol a rendszeres hulladékszállítás történik.Az Északi külvárosi városrészen 2013. április 23-án kedden, a Déli külvárosi városrészen 2013. április 25-én csütörtökön történik a lomtalanítás. Az elszállítás reggel 7.00 órakor kezdődik, és a hulladékszállítás a szokott útvonalon halad.

Felhívjuk a Tisztelt lakosság figyelmét, hogy a kihelyezett elszállításra váró hulladékokért az elszállítás pillanatáig a hulladék tulajdonosa felel. Ezért kérjük, hogy ne helyezzék ki napokkal korábban a lomtalanításra szánt hulladékot! Aki az adott napon nem tartózkodik otthon, illetve a hulladék felügyeletét egyéb módon (pl. szomszéd által) sem tudja megoldani, kérjük, jelezze felénk az alábbi elérhetőségek valamelyikén: (59)503-317, (59)503-318, info@nkkft.hu. Így elkerülhetjük a felesleges munkával és a közvetlen lakókörnyezetünk szennyezésével járó kellemetlenségeket!

Elszállításra kerülő anyagok: A lomtalanítás során elsősorban használhatatlanná vált eszközöket, illetve udvar, kert, alsóépület takarításából származó hulladékokat szállítunk el: bútordarabok, műanyag eszközök, fahulladék, ruhanemű, textíliák, üveghulladék, zsákba rakott biológiailag lebomló hulladékok, egyéb nem veszélyes anyagok.

Nem szállítunk el: olyan hulladékokat, amelyeket más gyűjtőpontokon díjmentesen átveszünk, illetve a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség által kiadott engedélyünk nem tesz lehetővé. Ezek: kiselejtezett elektromos és elektronikus berendezések (hűtőgépek, mosógépek, televíziók, rádiók, porszívók, konyhai elektromos berendezések, egyéb elektromos berendezések, számítástechnikai eszközök), fénycsövek és egyéb higanytartalmú hulladékok, nagyméretű fémhulladékok, akkumulátorok, olajhulladékok és folyékony üzemanyagok hulladékai, autógumik, gépalkatrészek, állati eredetű hulladékok – továbbá építési-bontási törmeléket, annak elszállítására a konténeres szállítás lehetősége adott – valamint fák, cserjék, szőlők metszéséből, gallyazásából származó nagyméretű hulladékokat. Ezeket a biológiailag lebomló hulladékokat hulladéklerakó telepnél erre a célra létesített területen kell elhelyezni.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a feleslegessé vált eszközeiket ezek figyelembevételével legyenek szívesek a lakóingatlanuk elé kihelyezni!

Nagykunsági Környezetvédelmi Kft.

Karcag, Villamos u. 109/2 • www.nkkft.hu

(PR-CIKK)

Címkék:


További hírek a Karcag kategóriából
Heti menüajánlatok (47. hét • 2017. november 20-tól 24-ig)
Válogasson karcagi éttermek napi menüajánlatai közül! tovább »
Lebukott a karcagi drogdíler – videóval!
Előzetes letartóztatásba került az a karcagi férfi, akit a rendőrség kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít. tovább »
Rablás Karcagon
A karcagi rendőrök két órán belül elfogták a rablással megalapozottan gyanúsítható férfit. tovább »
Karcagi betörő rendőrkézen
A szomszéd zavarta meg a betörőt Karcagon. A rendőrök perceken belül elfogták a gyanúsítottat. tovább »
Ki látta?
A Karcagi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy ellopott elektromos kerékpár megtalálásában. tovább »
Betörőt fogtak Karcagon
A rendőrök még a helyszín közelében lekapcsolták a kunmadarasi gyanúsítottat. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Edzőtábort tartanak Nádudvaron
Hajdúszoboszló, Nádudvar - A Hajdúszoboszlói Porszem Lovas Egyesület 3 napos edzőtábort szervez a Dávid [...] tovább »
Mindössze 13 évesen az U17-esek között a tollaslabda Eb-n
Debrecen - A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola három tollaslabdázója és egy edzője is részt vesz a november 29-ig [...] tovább »
Nyerő volt a 21 a medencében
Debrecen - A Lipők, Pázmányi, Mészáros, Béres-kvartett 16 éve fennálló országos csúcsokat döntött. tovább »
Világkupa-győzelmek és bajnoki címek a debrecenieknek
Debrecen, Mikepércs - Nem kevesebb mint 19 éremmel térhettek haza a shogun SE karatékái a magyar bajnokságról. tovább »
Őrületes mérkőzés Sevillában
Sevilla - A Liverpool a félidőben 3–0-ra vezetett, azonban a hazaiak a 93. percben döntetlenre mentették a meccset. tovább »
„Unalmasabbak” lesznek a lányok?
Budapest - A női kézilabda válogatott csütörtöktől nemzetközi tornán készül Norvégiában. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása