Elkészült a megígért parkoló

Akt.:
Elkészült a megígért parkoló
Példaértékű jóvátétellel ellensúlyozta figyelmetlenségét Lévai István Zoltán.


Az alpolgármester saját költségén hozatta rendbe, illetve bővíttette ki a Lőrinci Sportcsarnok előtt a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolót. Lévai István Zoltán mindezzel arra hívta fel a figyelmet, hogy – ha jóvátenni nem is tudja, hogy az elmúlt évben a Pestszentimrei Sportkastélynál figyelmetlenségből tilos helyen állt meg – a jövőben is tenni akar, és tenni fog a mozgáskorlátozottak helyzetének javításáért.
– Aki sokat dolgozik, az elkövet hibákat is, de ha tanul belőlük, akkor a tapasztalatait a közösség javára fordíthatja – mondta.
 – Tavaly május 24-én egy képviselőtársam hívta fel a figyelmemet arra, hogy hibáztam. Egy rendezvényen vettem részt a Sportkastélyban, és rossz helyen álltam meg. A tévedésemért akkor is vállaltam a felelősséget, ezért is döntöttem úgy, hogy ellentételezésül finanszírozom a két parkolóhely kialakítását. Az alpolgármester elmondta, hogy a későbbiekben is nagy figyelmet fordít arra, hogy az önkormányzat áttekintse, a kerületben hol lehet szükség hasonló parkolóhelyek létesítésére, továbbá olyan akadálymentesítésre, illetve egyéb beruházásokra, amelyek megkönnyítik a mozgáskorlátozottak közlekedését. .
SZUPERINFO.HU