Elmarad a Motocross bajnoki nyitány

Elmarad a Motocross bajnoki nyitány
Nehéz döntést kellett meghozni a Center Motorsport Club vezetőinek, mivel az időjárás kedvezőtlen alakulása kilátástalanná tette az április 7.-i verseny megrendezését.

A nagy mennyiségű hó gyors olvadása rendkívüli belvizet okozott a Rolandring teljes területén, a víztározók kiléptek medrükből, az egész nyomvonal és a depó nagy része is használhatatlanná vált. A pálya előkészítéséről, a földmunkagépek tevékenységéről sajnos szó sem lehet. A nagyobbik baj, hogy az előrejelzések továbbra is szinte minden napra jelentős esőzéseket igének, így a megrendezés teljességgel lehetetlen. Ezért a múlt pénteken meg kellett hozni a kényszerű döntést.

 

„- Nem gondoltuk, hogy ilyen helyzetbe kerülhetünk.” –mondta Nagyné Czuczi Rita klubelnök. „ -Ugyebár már jól benne vagyunk a tavaszban, de most az időjárás rendesen betett nekünk. Sok munkánk veszett kárba, hiszen az előkészületek nagy részét már időben elvégeztük. Hasonló helyzet okán az elmúlt hetekben is több felhozó verseny elmaradt az országban a télies idő miatt, az így kialakult helyzet az egész hazai versenynaptár alapos módosításával jár. A vásárhelyi verseny új időpontjáról már megszületett a döntés: június 2.

 .
SZUPERINFO.HU