Élőben énekel Lady Gaga és Bradley Cooper az Oscar-díj-átadón

Már 260 millió megtekintésnél jár a dal a YouTube-on
Már 260 millió megtekintésnél jár a dal a YouTube-on - © Fotó: AFP
Los Angeles – A Shallow című dal az egyik legesélyesebb a legjobb filmzene kategóriában.

Bradley Coopernek igencsak össze kell szednie magát, hiszen pár hét múlva a világon milliók nézik és hallgatják majd, ahogy énekesként lép színpadra. A Csillag születik rendezője és egyben főszereplője ugyanis az Oscar-díjátadón élőben fogja előadni Lady Gagával a „Shallow” című dalt, mely egyébként esélyes a legjobb filmzene kategóriában.

– Teljes mértékben félelmetes. Úgy voltam vele, hogy miért én, van bennem egy olyan érzés, hogy inkább meghalok, mint ez – panaszolta az Extrában Bradley, aki már nagyon bánja, hogy igent mondott a felkérésre. Mint az a hirado.hu oldalon olvasható, habár a színész kicsit sem érzi magabiztosnak magát az élő éneklés miatt, azt már néhány nappal ezelőtt bebizonyította, hogy megy ez neki a filmen kívül is. Lady Gaga Las Vegasban elstartolt show-ján ugyanis előadták együtt a dalt, a róluk készült videót pedig azonnal felkapta az internet.

HBN


Debrecen - A nemrég mozikba kerülő Csillag születik (A star is born) már a történet negyedik adaptációja, mégis teljesen új élményt nyújt, mint elődei. Bradley Coopert színészként temérdek filmből ismerhetjük, most a rendezői széket is elfoglalta, ami jó döntésnek bizonyult. Lady Gagának is egyfa....
SZUPERINFO.HU