Előrehozott lapzárta!

Akt.:
Előrehozott lapzárta!
A jövő heti Karcagi Szuperinfó lapzártája kedd de. 9 órakor lesz!

Március 15-i nemzeti ünnepünk jövő hét péntekre esik. Azért hogy a terjesztés időben teljesülhessen, a munkaszüneti napra tekintettel a Karcagi Szuperinfó előre hozza az a heti lapzártáját. A megszokott szerdai nap helyett kivételesen kedden délelőtt 9 óráig lehet hirdetést feladni.

Természetesen ezen a héten sem marad el a népszerű hétfő délelőtti akció: azok, akik hirdetésfelvevő helyeinken legkésőbb hétfő déli 12 óráig személyesen leadják és készpénzben kifizetik hirdetésüket, 20% kedvezményben részesülnek.

Tehát a 11. héten a lapzárta március 12-én, kedden délelőtt 9 órakor lesz. Az újság másnap, szerdán jelenik meg. A terjesztés a szerdai és a csütörtöki napon teljesül. A terjesztés befejezési határideje most is este 7 óra (ezúttal csütörtökön). Ha addig nem kapta meg a Karcagi Szuperinfót, vagy bármilyen észrevétele van az újság kézbesítésével kapcsolatban, kérjük, a karcagi, a berekfürdői vagy a kunmadarasi postahivatalban szíveskedjenek jelezni, hiszen ettől az évtől a Karcagi Szuperinfó terjesztését a Magyar Posta Zrt.  végzi.

Várjuk hirdetőinket, kérjük, adják fel időben hirdetésüket!

Címkék:


.
SZUPERINFO.HU