Elvitte a tükröt, de meg sem állt: keresik

Akt.:
 A REND ŐRE  – Szemtanúját keresi a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság annak a balesetnek, melyben egy teherautó a szemben haladó visszapillantó tükrét sodorta le. 

Rendőri jelentés alapján indult eljárás ismeretlen elkövető ellen, aki január 30-án 17 óra 5 perckor az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, és ismeretlen típusú teherautóval közlekedett a 2502 számú úton Andornaktálya irányából Mezőkövesd irányába.

A 2502 sz. út 3 km 700 méterében nem kellőképpen tartott jobbra ezért érintőlegesen összeütközött a vele szemben közlekedő Mercedes Sprinter típusú jármű bal oldali visszapillantó tükrével. A balesetet követően az ismeretlen személy az ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú teherautóval megállás, és adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről eltávozott.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazokat, akik a balesetet látták, illetve tudomásuk van a balesetről, valamint az ismeretlen gépjárműről és annak vezetőjéről, jelentkezzenek személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán vagy telefonon a 06-36-522-111/1066-os melléken.

Címkék: ,


.
SZUPERINFO.HU