Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Báki házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Báki házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Bákiné Filep Emőke és Báki Ádám öt éve ismerkedtek meg, egy közös ismerősükön keresztül. Azonnal szimpatikusak voltak egymásnak, így randevúzni kezdtek.
Kapcsolatuk gyors tempóban bontakozott ki, nem is teketóriáztak sokat: fél év sem telt el a megismerkedésüktől, amikor úgy döntöttek, összeköltöznek.

Ádám a lánykéréssel sem várt túl sokáig, a második évfordulójukat követő karácsonykor kérte meg Emőke kezét, aki természetesen igent mondott.

Az esküvőt idén augusztus elején tartották – Megyaszón, ahonnan a menyasszony származik. Hatalmas, 110 fős, hagyományos lagzi volt, nagy mulatságot tartottak. A falusi hagyományokat is szerették volna megtartani, ezért volt minden: lánykikérés, lakodalmas menet a faluban, élő zene. Meghívták a közeli és távoli barátokat, rokonságot, hogy velük ünnepeljenek.
Nem volt azonban egyszerű megszervezni egy ekkora eseményt, több malőr is történt az egybekelést megelőző héten. Lemondták a fúvósok, akik kísérték volna a menetet, hűtőkocsit sem tudtak szervezni, már-már úgy festett, hogy minden romba dől, de frappánsan sikerült mindent megoldaniuk, így semmi nem árnyékolhatta be a nagy napot.

A képek Lillafüreden készültek, mert nagyon közel áll ez a romantikus helyszín a szívükhöz, ugyanis szerelmük kezdetén sokszor jártak oda randevúzni, sétálni a vízeséshez.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU