Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Bene házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Bene házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Benéné Mészáros Melina és Bene István kapcsolata 2016 októberében kezdődött, mondhatni egy sorsszerű „országúti randevúval”. Egymással szemben haladtak autóikkal az úton, amikor Melina meglátta a másik kocsi sofőrjét, Istvánt. Első pillantásra megtetszett neki, azonban olyan gyorsan történt minden, a forgalom haladt, hogy a lány alig tudta elolvasni a másik autó rendszámát, csak a betűket sikerült megjegyeznie. Ezután mindenkit megkérdezett a kisvárosban, ahol meglátta a felvillanó jóképű férfit, hogy ismeri-e valaki. Egy hónapon keresztül nem járt sikerrel, így amikor egy másik úriember randevúra hívta, igent mondott. Amikor kiment a kapuba, döbbenten látta meg az autót, mellette pedig akit addig keresett: Istvánt.

István 2017. június 22-én kérte meg kedvese kezét, Zakynthos szigetén, az első közös nyaralásuk alkalmával. Ez az út amiatt is emlékezetes számukra, mert István ekkor járt először tengerparton. Melina észrevette, hogy párja kissé furcsán viselkedik, bement a vízbe bokáig, járkált, izgatottnak tűnt, de ezt a tenger és az élmény számlájára írta. Majd István egyszer csak kisétált, és letérdelt elé a tengerparti homokba. A lány akkor fogta fel igazán, hogy mi történik, mikor körülöttük elkezdtek tapsolni az emberek.
Ehhez az eseményhez fűződik az egyik legviccesebb történetük is: utazás előtt István egy zokniba rejtette a gyűrűt, amit az ágy mellé tett otthon. Szerencsére Melinának nem szúrt szemet, és nem mosta ki. A leendő vőlegény utána végig azon aggódott, hogy meglesz-e a gyűrű a repülőgépre feladott poggyászban.

Az esküvőt idén július 20-án tartották egy edelényi hotel és látványpincében. A helyszín szépségét csak fokozták az épp akkor virágzó rózsák a kertben – ez pont illett az általuk választott színvilághoz, mert rózsaszínes, angol rózsás színekben pompázott a dekoráció. Tökéletes volt az összhang mindenben.

A fotózás az esküvő napján volt, ennek kapcsán a helyszínválasztást könnyítette a házuk elhelyezkedése, ahol reggel készülődtek. A legszebb és hozzájuk legközelebb álló helyszínt választották a Bükk szívében, onnantól kezdve nyugodt szívvel hagyatkoztak a fotós szakértelmére, akinek stílusa nagyon a szívükhöz nőtt. Nem csalódtak, minden egyes pillanatot úgy örökített meg, hogy amikor előveszik a fotóikat, újraélik a napot, sőt, az érzéseiket is.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU