Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Dusza házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Dusza házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Dusza-Kovács Adél és Dusza Attila 2007-ben ismerkedett meg, amikor is egy rövid életű diákszerelem alakult ki köztük. Ám mivel nagyon fiatalok voltak, és persze még komolytalanok, ez nem tartott sokáig. Ezután évekig nem találkoztak, és még hallani sem hallottak a másik felől, egészen 2014 decemberéig, amikor véletlenül egy társaságban kötöttek ki anélkül, hogy tudták volna, hogy ott lesz a másik. Persze nem kellett sok idő ahhoz, hogy újra egy hullámhosszra kerüljenek, és nem sokkal később már egy párt alkottak.

2016 decemberében, Adél születésnapja alkalmából Olaszországba utaztak, ahol a Vatikánban, a Szent Péter bazilika kupolája alatt történt meg a csodás lánykérés. Miközben éppen harangoztak, Attila letérdelt kedvese elé és megkérte a kezét, ami abszolút meglepetés volt.

Ezt követően kitűzték az esküvő dátumát, ami 2018. augusztus 4-e lett. Egy miskolctapolcai hotelben tartották közel 120 fővel, ahol szerencsére mindenki, aki fontos számukra, velük ünnepelhetett. Először az edelényi kastélyban szerették volna megtartani, de mivel nehéz lett volna kivitelezni, ezért csak a kreatív fotózás helyszínéül tudott szolgálni – ahhoz azonban tökéletes választás volt. A menyegzőjük egyik érdekessége az volt, hogy a szertartást megelőző estét mindketten a szülői házban töltötték. Így a hagyományokhoz hűen valóban csak akkor látták meg egymást, amikor Attila már az oltárnál állt, Adél pedig az édesapja karján érkezett a templom bejáratához. Ez a pillanat nagyon megható volt számukra, és a jelenlévők számára is.
Az esküvő után ott tartották a kreatív fotózást, ami így már felszabadultabb volt, hiszen a javán túl voltak, és már nem izgultak.

Adél elmesélése alapján velük minden megtörtént, ami csak megtörténhet az esküvő előtt, csupa balszerencse érte őket. A vőfélyük egy balesetben kezét-lábát törte, a fodrászuk egy esés miatt kézsérülést szenvedett, a ceremóniához tartozó díszkardokat véletlenül másnak adták ki, Attila az öltönyeivel együtt hasra esett az érkezés pillanatában, Adél elfelejtette felvenni a fátylát, ráadásul az első tíz percben elszakadt a ruhája, és ha mindez nem lett volna elég, az okmányaikat is elfelejtették magukkal vinni.
Természetesen mindezeket leszámítva kárpótolta őket az érzés és az élmény, hogy az esküvő többi része jó hangulatban, finom ételekkel, remek zenekarral, csodás díszítéssel és boldog násznéppel pontosan úgy alakult, ahogy azt ők megálmodták.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU