Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Flender házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Flender házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Flenderné Menyhért Nikolett és Flender Péter iskolás koruktól ismerik egymást. A lány szülőfalujában, Pányokon volt egy tábor, amelyen Péter is részt vett. Mivel a lány a szomszédban lakott, összefutottak és beszélgetni kezdtek. A tábor után Péter megkereste Nikolettet, elhívta randevúzni, majd fellobbant köztük a szerelem.

Nagy meglepetés volt a lánykérés, ami egyszerű tapolcai kirándulásnak indult három évvel ezelőtt. Péter titokban tartotta, szerette volna, ha minél romantikusabban sikerül, így elmentek csónakázni. Amikor beeveztek egy nagy és buja fűzfa alá, a leendő vőlegény megállította a csónakot a vízen, és elmondta Nikolettnek, hogy szeretné, ha ő lenne a felesége. Az ott elhangzott igen után hazamentek a lány szüleihez, és tőlük is megkérte szerelme kezét.

Az esküvőjük 2017. október 7-én volt, 40-50 fő részvételével Alsó-Hámorban. Az ő emlékezetes történetük azzal kezdődött, hogy az előzetes megbeszélésen az anyakönyvvezetőnél kiderült, hogy több házasulandó pár is lesz aznap, ők voltak az elsők. A szertartást a helyszínen rendezték, a násznép áhítattal hallgatta az ünnepi beszédet, mikor Nikolettből és Péterből Gréta és László lett. Az anyakönyvvezető ugyanis véletlenül a következő esküvő szövegét kezdte felolvasni. A vendégsereg ezen jót derült, az anyakönyvvezető pedig sűrű bocsánat kérések közepette kicserélte a papírokat, és a nekik szánt szöveggel fejezte be a szertartást, ami így valóban emlékezetes lett.

A nevezett kép nem tartozik a fotósorozatukhoz, soron kívül készült, ugyanis Péter kamionos. Az volt az álma, hogy ha megnősül, ezzel menjen a szerelméért, így ezt valóra is váltották – a fotó a kapuban készült, amikor kikérte a szülői házból Nikolettet. Ez nekik nagyon fontos volt, így mindenképpen szerették volna, hogy készüljön ilyen kép, ezért is küldték el nekünk ezt a fotót.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU