Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Hanyics házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Hanyics házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Hanyics-Doboveczki Katalin és Hanyics László 4 évvel ezelőtt a munkahelyükön ismerkedtek meg, ahol László pékként, Katalin pedig az irodában dolgozott. Mindketten humoros személyiségek, sokszor ugratták egymást, incselkedtek, László gyakran kacérkodott a kolléganőjével, ami viszonzásra is talált, így végtére is a humor hozta őket össze.

Az eljegyzésük idén volt, nem kerítettek neki nagy feneket, ugyanis előre megbeszélték, hogy házasodjanak össze. Külföldön dolgoztak egy évet, kifejezetten azért, hogy az esküvőre gyűjtsenek. Ez az egy év nagyon összekovácsolta őket, a vőlegény mindig kiállt párja mellett a munkahelyi konfliktusokban is, védelmezte őt. Katalin már odakintről elkezdte szervezni a lagzi részleteit, így mikor hazajöttek, már csak megvették a gyűrűket, elmentek kettesben egy ebédre, és megünnepelték minden felhajtás nélkül az elhatározásukat.

Nem sokkal ezután, július 7-én álltak oltár elé Perén. Az izgalmas dátumot azért választották, mert egyrészt szerencseszám a hetes, másrészt könnyen megjegyezhető. Bár számukra bizonyára felejthetetlen nap, mivel aznap volt a negyedik évfordulójuk.

A fotózás többek között Boldogkőváralján volt, a nevezett kép is ott készült. Ide mindenképpen szerettek volna elmenni, mert itt kezdődött igazán a szerelmük: a gönci barackfesztiválon csattant el köztük az első csók, napra pontosan négy évvel azelőtt.
Emellett pedig László álma egy saját pálinkafőzde, emiatt is szeretett volna néhány képet ott készíteni.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU