Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Jenei házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Jenei házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Jeneiné Vass Tamara és Jenei Zsolt még középiskolából ismerik egymást, közel 16 éve. Osztálytársak voltak 5 évig, ezután lettek egy pár, immáron 11 éve, és idén szeptember 9-én ünnepelték az első házassági évfordulójukat.

Az eljegyzésüket nem gondolják túl romantikusnak, mivel 10 év együtt járás után, egy vásárlás alkalmával spontán döntöttek úgy, hogy eljött ennek is az ideje – mindenki nagy meglepetésére, ugyanis a környezetükben már elkönyvelték, hogy sosem fognak összeházasodni.

Mivel nem akartak egy tipikus esküvőt, ami számukra feszengős, idegőrlő lett volna, így a Mályi-tó partján béreltek egy nyaralót, és egy lazább hangvételű, bográcsozós lagzit szerveztek. Ezt mindösszesen két hónap alatt hoztak tető alá, 70 fővel, ha már lúd legyen kövér alapon, mégiscsak egyszer házasodnak össze.

Mikor elmesélték a barátaiknak, hogy milyen típusú lagzit szeretnének, látták, hogy kerekednek a szemek, mert ők sem erre számítottak. Mivel nem volt konyhai személyzet és mindenképpen bográcsozni akartak (azt pedig mégsem rendelhették meg étteremből), így pár barátjukat kérték meg, hogy vállalják a szakács szerepet és főzzenek a vendégseregnek. Ők persze azonnal igent mondtak és naivan megkérdezték, hogy hány fővel készüljenek, hiszen nem tudták pontosan, mit tervez a pár. Tamara kicsit halkabban merte csak kimondani, hogy nagyjából hetven főre lehet számítani. Az alkalmi konyhamesterek majdnem leestek a székről, de némi hallgatás után csak annyit mondott az egyikük, hogy akkor ide bizony nem bogrács kell, hanem üst. Ezen azóta is nevetnek, de mind a mai napig nagyon hálásak nekik, mert nélkülük biztosan nem sikerült volna ilyen fergeteges napot tartaniuk.

Nagyon szerencsésnek mondhatják magukat, mert a sok nehézség és a kevés idő ellenére, ami a rendelkezésükre állt, sikerült a legjobbat kihozniuk, minden úgy alakult, ahogy azt szerették volna, és most sem csinálnák máshogy.

Mint ahogy Tamara és Zsolt esetében minden más, a fotózás is spontán történt, nem volt megtervezve a helyszín, mert szeptemberi esküvő lévén csak remélni tudták, hogy szép lesz az idő. Azt azonban tudták, hogy nem a tipikus helyszíneket szeretnék célba venni. Így esett a választásuk a miskolci Weidlich udvarra. Jobban nem is dönthettek volna, szerintük különleges, nem mindennapi és csodálatos fotó téma a hely.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU