Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Kazup házaspár

Bemutatkozik a Kazup házaspár
Bemutatkozik a Kazup házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Kazupné Takács Judit és Kazup László 2012 januárjában ismerkedett meg egy társkereső oldalon. Juditnak László volt élete első randevúja, amire a mai napig büszke. Bár Lászlónak korábban volt néhány kapcsolata, egyik sem bizonyult komolynak. Mindketten szimpatikusak voltak a másiknak, kapcsolatuk komolyra fordulásáig mégis hónapok teltek el. Attól kezdve azonban minden szabadidejüket együtt töltötték.

Megismerkedésük után egy évvel összeköltöztek, és elkezdték közös életüket, a lánykérésre pedig László négy együtt töltött év után, 2016 júliusában határozta el magát. Egy rövid nyaralásra indultak Lengyelországba, de útközben tettek egy kitérőt a festői szépségű Csorba-tóhoz, a Magas-Tátrában. Egyikük sem híve az érzelgős jeleneteknek, így nem volt sem féltérdre ereszkedés, sem előre eltervezett koreográfia. Judit mégis meghatódott, mikor a vízparton, egy nagy kövön üldögélve, kisfiús zavarával küzdve László felhúzta ujjára az eljegyzési gyűrűt. Megkoronázta a hangulatot, amikor ezután 4-5 kiskacsa jött ki anyjukkal a vízből, csipogásukkal mintegy gratulálva a jegyespárnak.

Esküvőjük 2017. szeptember 9-én volt: a polgári szertartás hagyományosan a miskolci Városházán, a templomi esküvő pedig a Deszkatemplomban. Utóbbi különlegessége, hogy ők voltak az első pár, akiket a fiatal tiszteletes asszony összeadott. A szertartások utáni mulatság pedig egy étteremben volt, a lagzi nagyon jó hangulatban telt, amit fokozott az egyik lakodalmas játék során megesett apró malőr: a cipő kiváltós feladatnál a vőlegény nadrágja elszakadt, mire a násznép hangos nevetésben tört ki.

A fotózásuknak nem volt előre kitalált koncepciója, helyszín gyanánt a Palotaszállót választották. A fotósnak hála szolid, mégis elegáns képek készültek, pont olyanok, amilyeneket szerettek volna.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU