Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Mihalkó házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Mihalkó házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

A Mihalkó házaspár története igazán mesébe illő, ugyanis kapcsolatuk gyerekkori szerelemként indult. Már általános iskolában, első osztályos koruktól kezdve padtársak voltak, minden nap egymás mellett ültek és titokban már akkor is szerelmesek voltak egymásba. Teltek az évek, felcseperedtek, és a gyerekszerelem igazi szerelemmé vált, 14 éves koruktól pedig egy párt is alkotnak.

Az eljegyzés 2016 decemberében volt Sárospatakon, a Makovecz téren. A vőlegénynek sikerült csőbe húznia párját, azt mondta Zsuzsannának, hogy karácsonyi vásár van, oda mennek, amiben ő egy percig sem kételkedett. Mikor odaértek, egy kivetítőn elindult a rövid videó, melyben a közös emlékeiket gyűjtötte össze Roland. Ha ez nem lett volna elég romantikus, a tér kövezetén mécsesekből egy szívalakot is kirakott. A leendő férj mindent tökéletesen megszervezett ahhoz, hogy teljes meglepetés és emlékezetes este legyen Zsuzsanna számára a lánykérés. Idén májusban pedig megtartották az esküvőt is.

A fotózás helyszíneként a Bodrog-partot választották, mivel mindketten itt nőttek fel, sok emlék fűzi őket a folyóhoz, illetve, ahogyan a nevezett fotóról is kiderült, Roland hobbija a horgászat, mely az esküvői képekről sem hiányozhatott.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU