Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Nógrádi házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Nógrádi házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Nógrádiné Erdősi Andrea Vivien és Nógrádi András 2014-ben találkoztak először, a munkahelyükön. Az ismerkedés a szüreti időszakban kezdődött, lassan alakult ki a kapcsolatuk, óvatosan közeledtek egymás felé, ami azzal magyarázható, hogy mindketten kissé zárkózottabbak. A kialakult bizalom után szerelem lobbant közöttük, amit eljegyzéssel pecsételtek meg tavalyelőtt decemberben. Tervezett eljegyzés volt, közös döntés alapján egy családi összejövetelen cseréltek gyűrűt a fiatalok.

Ezt követően idén augusztus 11-én keltek egybe szűk családi körben, Tarcalon. A fotózás helyszínéül azért választották a szőlőhegyet, mert András borász, és ragaszkodott ahhoz, hogy készüljön olyan kép, ami kapcsolódik a munkájához, ami egyben a szenvedélye is.

Az esküvő meghitt volt, azonban egy megmosolyogtató szituáció is történt.
A templomi ceremónián, mikor a tiszteletes után azt kellett volna ismételnie a vőlegénynek, hogy szerelemből veszi feleségül Andreát, megtorpant, a nyelve megbotlott, és nehezen tudta kimondani ezt a mondatot, ami halk kuncogást váltott ki a násznépből – így egy kissé oldotta a feszültséget, amit az esküvő izgalma okozott.

A lagzi után pedig egy csodálatos hírt is kaptak: első kisbabájukat várják, aki nagy valószínűséggel kislány lesz.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU