Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Nyerges házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Nyerges házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Nyerges-Jakó Tímea és Nyerges Botond kapcsolata 2016 nyarán kezdődött, de már korábban is ismerték egymást. A kezdetben óvatos beszélgetések egy idő után éjszakába nyúlóvá váltak, majd jött rengeteg közös program, melyek során bebizonyosodott, hogy tökéletes közöttük az összhang. Ugyanazokat a dolgokat szeretik, ugyanazokon nevetnek, és nem tudnak olyan őrültséget kitalálni, amiben a másik ne lenne benne.

Így nem váratott sokáig magára az eljegyzés sem, amit tavaly nyáron tartottak a Boldogkői várban. Ezt szeptember 28-án követte az esküvő, melyet szűk családi körben tartottak. Ezért is volt nagyon megható pillanat a számukra, amikor kiléptek a polgármesteri hivatalból és Botond tűzoltó kollégái álltak sorfalat a bejárat előtt, amiről az ifjú pár természetesen mit sem sejtett. Nagy volt a meglepetés és a boldogság is.

Három helyszínen is volt fotózás, de a legjobb hangulat a Tiszaújvárosi Tűzoltóságon volt. A nevezett képen a vőlegény két kollégája éppen bőrig áztatja egymást, csodálatos szivárványt varázsolva a pár köré, ami alatt le is fényképezték őket.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU