Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Petrus házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Petrus házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Petrusné Dudás Lejla és Petrus József még tizenévesen ismerkedett meg, közös baráti társaságon keresztül, akikkel együtt jártak szórakozni. Évekkel később, mikor már mindketten dolgoztak, egy közösségi oldalon vették fel újból a kapcsolatot, ahol gyakran beszélgettek. József akkor külföldön dolgozott és három hetente járt haza három napra. Egy szeptemberi hazautazásakor kérdezte meg Lejlától, hogy volna-e kedve találkozni vele. A lány igent mondott, és az egész éjszakát átbeszélgették. A következő hazautazásakor moziba mentek, majd csónakázni, végül decemberben felmondott a munkahelyén és hazaköltözött a lány miatt.

Az eljegyzés az első évfordulójukon történt Egerben. Elmentek vacsorázni, majd József elvitte szerelmét arra a helyre, ahonnan belátni szinte az egész várost – és ahol először megcsókolták egymást. Ott vette elő a gyűrűt és tette fel a kérdést, hogy lenne-e a felesége.

Az esküvő 2018. július 28-án volt Mezőkövesden, szűk családi körben ünnepeltek. Az esküvői dekoráció a saját ötletük volt, mindent ők szereztek be hozzá és saját kezűleg készítették el.

A fotózást eredetileg a férj Tiszánál ringatózó csónakjánál szerettek volna elkészíteni. Viszont féltek az időjárástól, így inkább a lillafüredi Palotaszállónál készítették el a képeket. A kérésük az volt, hogy minél több kép készüljön a szabadban, a gyönyörű a környezetben.

Kapcsolatuk legviccesebb élményeit rögtön az első két randijukon átélték. Az első hivatalos randevún, pénteken este moziba mentek, utána arra a helyre, ahol később a lánykérés is történt. Mikor azonban indultak volna haza, kiderült, hogy beletört a kulcs a kocsi zárjába. Közel két órán keresztül próbálta József feltörni a saját autóját, miközben esett az eső.
A következő szombaton csónakázni mentek a Tiszára. Nagyon szép helyeken jártak, viszont a parttól több kilométerre egyszer csak leállt a motor és nem tudták beindítani, hiába próbálta József megszerelni. Így a partról hívott segítség húzta ki őket. “Én pedig mindezek után vele maradtam és még hozzá is mentem feleségül!” – mesélte Lejla nevetve.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU