Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Prodán házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Prodán házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Prodánné Árvai Anita és Prodán Rajmund öt évvel ezelőtt ismerte meg egymást, Anita legjobb barátnőjének születésnapi buliján. Nem sokkal később már egy párt alkottak.
A lánykérés életük egy másik nagy eseményével történt egy időben: Rajmund ugyanis akkor kérte meg szerelme kezét, amikor átvették a közösen vásárolt családi házuk kulcsát, négy évvel ezelőtt. A közös életüket a közös kuckóban tervezhették immár.

Az esküvőjük idén augusztus 18-án volt Emődön, a családi házuk kertjében. Mivel régies, hagyományos lagzit szerettek volna, a legjobb megoldásnak az tűnt, hogy sátrat állítsanak az udvarukon. Aznap pompás, napos idő volt, nem esett, így a közel száz vendég mulatságát semmi nem árnyékolhatta be.
Miután a lány szüleinek házánál megtörtént a lánykikérés, közösen sétáltak át az új otthonukba a lagzis sátorhoz, majd onnan a polgári és templomi szertartásra.
A lakodalom remek hangulatban telt, a végén a szomszédot négy embernek kellett hazavinnie.

A fotózás Lillafüreden volt, előre kiválasztották már a klasszikusan romantikus helyszínt. Sok kép és beállítás készült itt, viccesebb és komolyabb is egyaránt. Azért választották Lillafüredet, mert viszonylag közel volt a lagzijuk helyszínéhez, és mindenképpen szép tájon, fás-zöld területen szerették volna elkészíteni a képeket.
Itt azonban nem ment minden simán, ugyanis Anita otthon hagyta a menyasszonyi csokrát, így Lillafüreden azzal nem készült kép.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU