Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Sloszár házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Sloszár házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Sloszár-Varga Eszter és Sloszár Ádám 2011 nyarán, egy balatoni táborban ismerkedtek meg, ahol már az első napokban összebarátkoztak, a kezdeti ismeretség pedig hamar szerelemmé alakult.

Az eljegyzésük egy igazán emlékezetes dátumon és helyen történt: 2016. szeptember 11-én, méghozzá New York-ban, a Brooklyn-hídon. A kivilágított tornyok csodásan szikráztak az éjszakában, amikor Ádám megkérte Eszter kezét, akit teljes meglepetésként ért a lánykérés. Majd két év jegyesség után, idén júniusban Nyékládházán tartották az esküvőjüket, szűkebb családi körben.

A fotózást a Nyéki-tónál tartották. Borongós volt az idő, felhős az ég, így siettek vissza a lagzi helyszínére. Ekkor jött az ötlet, hogy legyen kép a menyasszonyi autóval is, így spontán pózolni kezdtek a kocsi mellett, ezek közül küldtek egy fotót a pályázatra.
Arra a kérdésre pedig, hogy mi a kapcsolatuk legszebb története, azt válaszolták, hogy az egy éves kislányuk, aki az eljegyzésük után néhány nappal fogant.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU