Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Susi-Sebestyén házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Susi-Sebestyén házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Sebestyén Csilla és Susi Zoltán táncosok, kapcsolatukat is a közös szenvedélynek köszönhetik. Öt évvel ezelőtt találkoztak, mikor együtt kezdtek táncolni egy egri néptáncegyüttesben, amit azóta sem adtak fel.

Az eljegyzésük adta magát, mikor kiderült, hogy kisbabát várnak, azonban a lagzival szerettek volna várni, hogy a kislányuk nagyobb legyen és ő is részt vehessen azon.
Ezért idén augusztus közepén mondták ki az igent – igazi hagyományos, családi lakodalmat rendeztek, körmenettel, népzenekarral, néptánccal, mindennel, ami egy hagyományőrző menyegzőhöz hozzátartozik.

Csilla és Zoltán kalotaszegi népviseletben álltak oltár elé, ennek az egyik érdekessége az volt, hogy Zoltán szülei gyűjtők, és már azelőtt beszerezték a gyönyörű ruhákat, hogy a fiatalok megismerkedtek volna. Így egyértelmű volt, hogy mit is viselnek majd mindkét szertartáson, ami bár igen nehéz viselet (Csilla pártája több kilót nyomott), de gyönyörű, és nem szerettek volna lemondani róla. Estére azonban átöltöztek egy kényelmesebb öltözékbe. Természetesen a kislányuk is csodás népviseletbe bújt, és az édesanyja ölében ülve lehetett részese szülei nagy napjának.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU