Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Szampiás házaspár

Akt.:
Bemutatkozik a Szampiás házaspár
Bemutatkozik a Szampiás házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Szampiásné Jakab Henrietta és Szampiás Tamás gyermekkoruktól ismerik egymást, egy általános iskolába jártak négy évfolyam különbséggel. A középiskolát Henrietta Kazincbarcikán végezte, Tamás pedig Miskolcon, utána Kazincbarcikán tanult szakmát, így találkoztak újra 2012-ben. Érezték, hogy vibrál köztük a levegő, ősszel pedig már egy párt alkottak.

Henrietta és Tamás a klasszikus nyaralás helyett minden alkalommal a motoros túrázást választja, bejárták már Magyarország nagy részét és a környező országokat is. Két éve a Dunakanyart és a Balaton-felvidéket vették célba, ekkor történt a lánykérés. Tihanyban, az apátság melletti teraszon tette fel Tamás a nagy kérdést, de előtte sokat gondolkodott, pontosan hol és hogyan eszközölje. Végül a klasszikus letérdelve feltett kérdés mellett döntött. Természetesen Henrietta nem tudott semmiről, a gyűrűt frappánsan a motor szerszámkészletébe rejtette el a vőlegény.

Ez év június 23-án volt az esküvőjük Bódvaszilason. Kicsit modernebb, amerikai stílusú volt, nem szerettek volna hagyományos, nagy létszámú lagzit. Viszont volt, amit mégis megtartottak: volt vőfélyük, igaz, nem a klasszikus botos-kalapos, az nem az ő világuk. Volt boldogságkapu, és fényképfalu, amin utazásaikról, baráti összejöveteleikről készítettek képösszeállítást.
A polgári szertartás előtt minden a helyén volt, már csak a párra vártak, de nekik a nagy sürgés-forgásban mégis hiányérzetük volt. Mintha valaki vagy valami hiányozna. Egyszer csak Tamásnak beugrott, hogy még egy barátjuk sem érkezett meg. Előzetesen szóltak mindenkinek, hogy legkésőbb háromnegyed kettőre legyenek ott, de már két óra volt, és sehol senki. Gyorsan kerestek egy telefont, felhívták őket, merre járnak, és kiderült, hogy kint állnak mindannyian az épület sarkánál, és beszélgetnek – ugyanis zárva volt az ajtó, nem mertek bemenni.

A fotózás az esküvő napjának délelőttjén volt, reggel esőre ébredtek, ezért elég nagy volt az ijedtség, de az idő végül kegyes volt hozzájuk. Szeretik a természetet, sokat túráznak, így a fotózás helyszínéül, mivel mindenképp kültéri fotókat szerettek volna, az Áji vízeséseket, és a Szinpetri malmot választották.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU