Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Tóth házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Tóth házaspár
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Tóth házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Tóthné Horváth Katalin és Tóth Roland Gábor megismerkedése nem volt mindennapi. Öt évvel ezelőtt a szabolcsi fiút és a borsodi lányt is Győrbe sodorta az élet, ott találtak mindketten munkát, s ott kezdődött minden. Egy decemberi napon, a munkából hazafelé menet a buszon találkoztak, és szóba elegyedtek egy közös ismerősük közreműködésével. Ezt követően egyre többet keresték egymás társaságát, majd egy buli alkalmával közelebb kerültek egymáshoz. A 6 év korkülönbség sem akadályozta meg őket a további ismerkedésben, randevúztak, és néhány hónappal az első közös hazautazást követően már össze is költöztek.

Roland két évvel később majd’ egy évig külföldi kiküldetésen volt Németországban, ahonnan csak 2 hetente jött haza, de ez a távolság nem kioltotta szerelmüket, hanem még jobban összekovácsolta őket és megerősítette a kapcsolatukat. Nyáron Katalin meglátogatta párját, sokat kirándultak, ekkor történt a lánykérés is – 2016. augusztus 7-én, a meseszép Neuschwanstein kastély bejárata előtt Roland szerelmet vallott Katalinnak, elmondta hogy a hátralévő életét vele szeretné leélni, majd letérdelt elé, nyújtotta a gyűrűt és feltette a nagy kérdést. Katalin örömkönnyek között rebegte el az igent, teljesen kizárta a külvilágot, azt sem tudta, hogy látja-e őket valaki, de abban a pillanatban ez nem is volt fontos. Utólag visszagondolva azonban már feltűnt neki, hogy sokáig csak céltalanul lődörögtek ki-be a kastély környékén, amit a lány először nem értett, hogy Roland miért nem hagyta sehol megállni gyönyörködni a tájban. Később kiderült, hogy nagyon izgult, és csak a legideálisabb helyet kereste a lánykéréshez.

Az esküvőjük idén júniusban volt Perén. A fotózás helyszínének pedig egy hernádvécsei hotelt választottak. Az interneten látott képek alapján nagyon megtetszett a párnak a helyszín, mind a belső, mind pedig a külső környezet, és mivel mindenképp szerettek volna beltérben és szabadban készült képeket is, ezért esett erre a választásuk.

Nászúton még nem voltak, mert lakásvásárlásba fektették a pénzüket – ezért is neveztek be a fotópályázatra.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU