Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Tózsa-Dédesi házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Tózsa-Dédesi házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Tózsa-Dédesi Ágota és Tózsa-Dédesi Gergő régóta ismerték már egymást, hiszen egy faluban laktak, Nekézsenyben. Az évek múlásával szépen lassan közelebb kerültek egymáshoz, és rájöttek, hogy bizony több van közöttük, mint barátság.

Gergő közel egy év után kérte meg Ágota kezét, a saját születésnapján, így a lányt váratlanul érte a kérdés, már csak azért is, mert általában a születésnapost lepik meg gyűrűvel, de a válasza természetesen igen volt.

Az idén tartották meg az esküvőjüket, július 21-én Nagyvisnyón, ahol egy igen nagy volumenű lagziban ünnepeltek, 110 meghívott vendég jelenlétében mondták ki a boldogító igent.
Mivel mindketten szeretik a természetet, a fotózást a bélapátfalvai Lak-völgyi tónál és Ciszterci Apátság Templománál tartották.

A nevezett képre azért esett a választásuk, mert első randevújuk alkalmával a tó körül sétáltak. Már akkor beleszerettek ebbe a tájba és nagy egyetértésben meg is jegyezték, hogy itt milyen szép lehet egy esküvői fotózás. Ezért úgy döntöttek, hogy valóra váltják az álmukat, és profi fotósok segítségével itt készítik el az esküvői képeiket.

Az esküvőn történt vicces történetként azt említették meg, mikor a szertartásról visszafelé tartottak az autókkal a lagzi helyszínére, de útjukat állták. Oroszlányból érkezett ismerőseik barikádot állítottak a nászmenet előtt, és csak akkor engedték tovább őket, ha az ifjú pár három különböző feladatot teljesít. Ez számukra azért emlékezetes, mert korábban ez egy ismert népszokás volt a falujukban és már nagyon régen nem történt ilyen, így egy régi hagyomány felelevenítésének is részesei lehettek.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU