Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Valaska házaspár

Akt.:
Valaska Andrea és Valaska László
Valaska Andrea és Valaska László
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Valaska Andrea és Valaska László immáron három és fél éve alkot egy párt, tavaly augusztus 12-én pedig egybe is keltek. Esetükben nem csak az esküvői fotózás helyszíne volt rendhagyó, hanem annak időpontja is, ugyanis a szombati esküvőt követően bő egy héttel később, hétfőn készültek el a képek. És hogy mi történt a két időpont között?

Nos, miután kimondták a boldogító igent, egy újabb fontos mérföldkőhöz érkeztek közös életükben.

Mint Andreától megtudtuk, az esküvőn még szíve alatt hordta a kisbabájukat, ám a képeken nem szeretett volna nagy pocakkal szerepelni, ezért úgy döntöttek, hogy előbb jöjjön a házasságkötés, nem sokkal később életet adott gyermeküknek, és ezt követően álltak a kamera elé.

A kreatív fotózás helyszíneként pedig azért választották a miskolci Factory-t, mert László gépkezelő, és nagyon szereti a munkagépeket. Így amikor meglátták a markolót, azonnal lecsaptak a lehetőségre, hogy ott is készüljön közös fotó.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU