Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Elindult a szavazás!

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc – Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes!

A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automatikusan részt vesz a nyereménysorsoláson. A három legszerencsésebb voksoló pedig a játék végén Észak-ajándékcsomaggal és digitális Észak előfizetéssel lesz gazdagabb.

eskuvoi-fotopalyazat2_920x

A 2017. január elseje után házasodott Borsod-Abaúj-Zemplén megyei ifjú párok szeptember 30-ig nevezhetnek, az általuk beküldött esküvői képeket érkezési sorrendben, naponta egyszer töltjük fel ide, s akkor jelenik meg a nevük az alábbi szavazó formon is. Amennyiben kérdésük van a játékkal kapcsolatban, írjanak a verseny@eszak.hu címre.
Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w...