Este nyolcig nyitva az okmányiroda

Akt.:
A Heves Megyei Kormányhivatal járási hivatalaihoz tartozó okmányirodákban 2013. február elsejétől az állampolgárok hosszított ügyfélfogadási időben intézhetik ügyeiket.

A legjelentősebb változás az Egri Járási Hivatal Okmányirodáját érinti: itt holnaptól kezdve hétfőtől-péntekig reggel nyolc órától este nyolc óráig lesz ügyintézés, tehát az eddig megszokottnak a kétszeresére nő a fogadási idő. Hetente egy napon a többi járási okmányiroda is hosszított nyitva tartással várja az ügyfeleket: Füzesabonyban hétfőn, Hatvanban kedden, Pétervásárán, Gyöngyösön és Hevesen szerdán, míg Bélapátfalván csütörtökön fogadják reggel nyolctól este nyolcig az állampolgárokat.

Fontos tudni, hogy az okmányirodai ügyintézéshez kapcsolódó postai szolgáltatások minden nap az eddig megszokott időben vehetők igénybe, azaz a hosszított nyitva tartás ideje alatt az ügyfelek egyelőre csak bankkártyán keresztül teljesíthetik befizetéseiket.

Az aktuális változások tükrözik azon kormányzati szándékot, amelynek középpontjában a „Jó Állam” kiépítésének koncepciója áll..
SZUPERINFO.HU