Európa kedvenc kisautója, Renault Clio

Akt.:
Európa kedvenc kisautója, Renault Clio
Nem hiába lett a Renault egyik kisautója Európa kedvence, hiszen az elegancia és az érzékiség összpontosul egy járműben általa, ez az autó pedig nem más, mint a Renault CLIO. Ebben a személygépjárműben számos lehetőség rejtőzik, amely könnyebbé, biztonságosabbá és élvezhetőbbé teszi a vezetést. Ennek az az oka, hogy a gyárból az autók csak minőségi anyagokból készülnek gondos kidolgozás mellett.

A hosszú funkciólista pedig is már-már végtelen, amellyel a kis autó fel van szerelve. A Renault Clio a leginnovatívabb technológiákkal is fel van vértezve, hogy a hétköznapokon és az ünnepnapokon is megállja a helyét a városi, közúti és a távolsági útszakaszokon is.

A Renault Clio, a külsejével hódítja meg az autósok szívét

A Clio intenzív megjelenése az elegáns vonalvezetésnek köszönhető, amelyhez divatos, újratervezett felnik is párosulnak. A szép autónkkal pedig minden utazás egy-egy igazi élménnyé fog majd válni. A külső kiegészítők sora azonban itt még nem ért véget. Lehetőségünk van a karosszériát más tetőszínnel kombinálva is kérni, így szinte végtelen számú, egyedi stílus hozható össze, saját ízlésvilágunknak megfelelően.

Az igazán gyönyörű és high-tech megoldás újdonsült védjegyként került bevezetésre ebbe az autóba is. A Renault Clio ugyanis C -alakú, full LED fényes fényszórókkal is fel van szerelve elől és hátul egyaránt, verziótól függően. A külsőt pedig a Pulsize 16”-os vagy az Optemic 17”-os alumínium felnik fokozzák a végletekig.

Kifinomult belsővel csábít a Renault Clio

Azok számára, akik eddig még nem tapasztalták meg a kifinomult autóvezetés élményét, itt a lehetőség, hogy egy igazán gyönyörű és formás, de mégis modern belsőben utazhassanak és éljék át a kifinomultság összes jellemzőjét.

A rendkívül barátságos utastér álomszerű csapdaként ragadja majd magával az oda betévedők tekintetét és okoz felejthetetlen érzéki kielégülést a minőségi anyagaival és a letisztult formavilágával. Az egyszerre elegáns és érzéki műszerfal és belső dekoráció nem csak a formákkal és anyagokkal, hanem a színekkel is képes játszani. Az egyedi stílust pedig mindenki önmaga tudja személyre szabni az autó belsejében is.

A Renault CLIO sokkal többet tud, mint azt elsőre gondolnánk

Bár a Renault Clio valóban egy igazán tökéletes gépjármű, annak valódi erejét és funkcióinak bőséges kínálatát, csak azok tulajdonosai és utasai tudják igazán értékelni. A szemet gyönyörködtető külsővel és gyönyörű belsővel felszerelt autóban ugyanis számtalan olyan funkció található, amely megkönnyíti a vezetést és biztonságosabbá és komfortosabbá teszi az utazásokat.

Ez a kis autó amilyen apró, olyan okos. A legújabb innovációkat felsorakoztató CLIO-val még a hétköznapi, városi vezetés is szórakoztatóvá és egyszerűvé válik. A parkolást az Easy Park Assist segíti, a manőverezéseket pedig az első és hátsó tolatóradarok és tolatókamerák teszik egyszerűbbé. Az autóhoz pedig csupán az Automata Renault Kártyára van szükségünk.

Az utazás alatt az utastérben kiválóan elosztott 7 Bose hangszóró rendszer és a hozzá tartozó zenei funkciólista, emeli az utazás élményét. A kocsiban természetesen megtalálhatóak olyan elemek is mint a navigáció, a rádió, a zene, a telefon és az érintőképernyős fedélzeti számítógép. Az okostelefonos alkalmazással pedig még egyszerűbbé tehetjük a funkciók kihasználását, akár a hátsó ülésen ülve is.

 

– PR cikk –

Címkék: , , ,


.
SZUPERINFO.HU