Év végi céges és családi rendezvények a Szent Kristóf Pincészet és Rendezvényközpontban

Év végi céges és családi rendezvények a Szent Kristóf Pincészet és Rendezvényközpontban
Gondoljon már most a helyfoglalásra, és lepje meg családját vagy munkatársait egy felejthetetlen ünnepi ebéddel vagy vacsorával a Szent Kristóf Pincészet és Rendezvényközpontban! Közeledik az év vége, a céges rendezvények, karácsonyi ünnepségek időszaka, melyhez a …

Zamárdi szőlőhegyen található Szent Kristóf Pincészet és Rendezvényközpont tökéletes helyszínt biztosít. A zamárdi pincesor festői környezetében épült pincészet ma elsősorban a la carte étteremként és borétteremként működik, de rendezvényközpontként egyre több családi programot, tematikus rendezvényt nyújt egyéni és csoportos vendégei számára.

A pinceétterem tágas terén túl az épület oldalában fedett terasz található, és az új fedett, fűthető rendezvénypavilon kiváló teret ad a zenés-táncos esteknek, koncerteknek, műsoroknak. Családi vagy céges rendezvények esetében ugyanis nemcsak a helyszínt, hanem a programok megszervezését is biztosítják. Az ízletes ebédhez, vacsorához a klasszikus ajánlat egy borkóstoló pörkölttel vagy hidegtállal, melyhez a Szent Kristóf Falusi Éléskamra biztosítja az alapanyagokat. A borkóstoló kínálatában Szent Kristóf borok szerepelnek, az Éléskamrában a tradicionális módon készített, füstölt termékek, sonkák, kolbászok, szalámik, kecskesajtok, lekvárok és olajak egyaránt megtalálhatóak. A klasszikus kínálat mellett háromfogásos összeállítások, egyedi menük rendelésére is lehetőség nyílik.

A Pincészet az év végi céges rendezvények mellett továbbra is helyszínt biztosít a családi rendezvényekhez, születésnapokhoz, névnapokhoz, esküvőkhöz, ünnepi ebédekhez, vacsorákhoz.

Szilveszterkor az étteremben vacsorával, a rendezvénypavilonban szilveszteri partival ünnepelhetik az újévet az érdeklődők. Az évzáró szilveszteri Retro Dance Party ismert előadókkal várja december 31-én a vendégeket!

 

Infobox:

Szent Kristóf Pincészet és Rendezvényközpont

Zamárdi, Alsópincesor 4602/1 hrsz.

Asztalfoglalás: 06 30 335 3553, stkristofevent@gmail.com

Nyári nyitva tartás: hétfő-szombat 12 órától este 22 óráig, vasárnap 12-től 18 óráig.

www.stkristof.com

www.facebook.com/stkristof.
SZUPERINFO.HU