Évértékelő a Dombóvári Sportiskola Egyesületnél

Akt.:
Évértékelő a Dombóvári Sportiskola Egyesületnél
2013. január 19-én rendezte meg évértékelő összejövetelét a Dombóvári Sportiskola Egyesület.

A rendezvényen az edzők és versenyzők mellett a szülők és a hozzátartozók is részt vettek, valamint megtisztelte a rendezvényt Szabó Loránd polgármester, Ilia Anita sportreferens és Szűcs István a Dombóvár és Vidéke Víz- és Csatornamű Kft. igazgatója.Kőszegi György Egyesületi elnök megnyitó szavai után Szabó Loránd köszöntötte a megjelenteket.

 Kőszegi György elmondta, hogy jelenleg 110 gyermek látogatja rendszeresen az edzéseket, amely létszám szükséges ahhoz, hogy a jelen és a jövő versenyzőit is megtalálják a szakemberek.

 Ezt követően a gyermekeket felkészítő edzők, Horváth Éva, Tancsa Norbert és Fehérvári Levente elevenítette fel az elmúlt év eseményeit. Beszéltek az edzésmunkáról, beszámoltak a helyi, regionális és az országos versenyeken elért eredményekről, valamint elmondták a 2013-as évre tervezett feladatokat is.

 A beszámolók után átadásra kerültek az Év Úszója címek, valamint a Különdíjak is, melyekkel a kiemelkedően teljesítő versenyezők kerültek jutalmazásra.

 Az Év Úszói: Bánfalvi Ákos, Rettegi Ákos, Halmai Blanka, László Ádám, Reizinger Dóra, Várteleki Richárd, Kőszegi Lilla, Fehérvári Anna, Tar Dávid, Nagy Viktória.

 A Különdíjasok: Turi Bianka, Fehérvári Réka, Szigeti Petra, László Bence.

 A hagyományokat megtartva az edzők, az egyesület vezetői és az úszó társak elbúcsúztatták a más egyesületbe igazolt, illetve az aktív sportolást befejező úszókat.

 Kép: Díjazottak: hátsó sor balról jobbra: Turi Bianka, Halmai Blanka, László Ádám, Rettegi Ákos, Bánfalvi Ákos, Reizinger Dóra, Várteleki Richárd első sor balról jobbra: Kőszegi Lilla, Tar Dávid, László Bence, Fehérvári Réka, Fehérvári Anna, Szigeti Petra, Nagy Viktória

 .
SZUPERINFO.HU