Ezek lehettek volna a legmenőbb Ladák, de mind prototípus maradt

Akt.:
Ezek lehettek volna a legmenőbb Ladák, de mind prototípus maradt
Létezésének hosszú évtizedei alatt a Lada soha nem állt elő igazi csúcsmodellel. Itt a bizonyíték, hogy legalább megpróbálták – mutatjuk a szovjet-orosz autómárka legmenőbb gépeit.


1. Lada Targa

A Porschékat idéző modellt egy létező Lada, a 2108-as átalakításával alkották meg a mérnökök, gyártásba azonban soha nem került.

2. Lada Experienced

Ez volt az első kísérlet, hogy a Lada kitörjön a kompakt autók kategóriájából. A formaterv alapján a modell sikeres lehetett volna az 1980-as évek mezőnyében, ehhez azonban nem évtizedek, hanem néhány év alatt végezniük kellett volna a fejlesztéssel…

3. Lada Peter Turbo

A Lada-gyáriak szerint így kellett volna kinéznie az 1990-es évek slágermodelljének, ám sem a szakértők, sem a vásárlók nem kedvelték az áramvonalas formát.

4. Lada Project C

A Project C-vel 2007-ben állt elő a Lada. Amint az már korábban is előfordult a márkával, addig húzódott a fejlesztés, hogy a modell már a piacra dobás előtt elavult.

5. Lada C-Cross

Néhány évvel később álltak elő a C-Cross nevű koncepcióautóval, amely kívül-belül ígéretesnek tűnt. Minden esélye megvolt, hogy a valaha volt legjobb Ladaként emlékezzenek rá, de valamiért soha került gyártásba.

Forrás: englishrussia.com


Oroszország - Vlagyimir valószínűleg nem számított rá, hogy amíg távol van, barátai megfőzik a kombi Ladáját. Videóval! Vlagyimir vett magának egy kopott Ladát azzal a szándékkal, hogy majd idővel kikupálja. Csakhogy óvatlanul elutazott néhány napra, és bár barátai korábban jónéhány autót felrobb...

Oroszország - Napjainkban egyre népszerűbbek az elektromos autók: a forradalmi Tesla Model S tette világszerte elfogadottá a technológiát, azóta pedig minden gyártó igyekszik kifejleszteni a saját modelljét. Kivéve a Ladát: a szovjetek már az 1980-as években elkezdtek elektromos autókat gyártani. ....
SZUPERINFO.HU