Farsang három napon át

Farsang három napon át
A József Attila Iskolában három napon át február 6-7-8-án vidám szórakozástól volt hangos az épület. A téltoló farsangon elsőként az 1-2.

évfolyam tanulói vonultatták fel a gonosz szellemeket elijesztő ötletes jelmezeiket, majd közös táncokkal (limbó hintó, twist, vonatozás, gangnam style …) és játékokkal töltötték az időt. A büfét a szülők biztosították.

Hasonlóan buliztak csütörtökön a 3-4. osztályos gyerekek is. A DÖK által szervezett és korábban lezajlott Táncoló talpak elnevezésű táncverseny 4. osztályos győztesei is bemutatták tehetségüket.

A pénteki 5-8. évfolyam farsangja fergeteges volt. A megválasztott hercegi pár körül valóságos népünnepéllyel vette kezdetét a program. A maskarákba öltözött gyerekek latin ritmusra, tánccal köszöntötték a párt.

A „Táncoló talpak” bemutatóit hangos tetszésnyilvánítással köszönte meg a nagyszámú közönség.

Ezután került sor a farsangi versenysorozat eredményhirdetésére. Tanulóink különböző farsangi címek eléréséért küzdöttek. A Farsang zsenije, művésze, szakija, poétája, kuktája, fejtörő-fője büszke tulajdonosai megérdemelten kapták a tapsot.

Az ezt követő discot csak a bálkiránynő és bálkirály választás szakította meg.

Az est végén az iskola udvarán égettünk el egy szalmabábút, a kiszét, remélve, hogy így elűzzük a telet..
SZUPERINFO.HU