Felkészülési meccsen nyertek az egri focisták

Az NB II-es Vác fölött aratta idei első győzelmét az Egri FC csapata, amelyet a helyszínen látott John Marshall is.

Egri FC – Dunakanyar-Vác 4-3 (1-2)
Eger, Felsővárosi műfű, 150 néző. V.: Urbán Eszter (Szarvas L., Berényi Á.).
EFC: Brljak – Balog Zs., Kasza D., Mecinovics, Piller – Albert Á., Kiskartali – Kabele, Zvara D., Koós – Horváth Z.
VÁC: Dombó – Króner, Farkas P. (Szatmári), Benke V. (Tányéros G.), Gulyás M. (Petrezselyem) – Kákonyi, Rása (Tóth G.), Király P. (Sorecz Sz.), Papp K. (Füle Á.) – Palásthy N. (Kelemen P.), Rusvay.
Gólszerzők: Króner (0-1) a 13., Rusvay (0-2) a 16., Horváth Z. (1-2) a 22., Gulyás M. (1-3) a 47., Koós G. (2-3) az 57., Kiskartali (3-3) a 75., Koós G. (4-3) a 82. percben.

Az EFC idei hetedik edzőmeccsét vívta a váciak ellen. Avendégek Króner révén már a 13. percben vezetést szereztek (0-1), majd Rusvay egy kiugratást követően átemelte a labdát át Brljakon (0-2). A hazaiak Horváth Zoltán találatával kezdték el a fölzárkózást (1-2), ám a szünet után Gulyás Máté szabadrúgása ismét kétgólos különbséget hozott (1-3). Az 57. percben aztán azi egri  Koós Gábor talált a kapuba (2-3), negyedórával a befejezés előtt pedig egy jobb oldali szögletet követő kavarodás után Kiskartali bombázott a váci hálóba (3-3). A zárást Koós második találata jelentette, aki ezzel beállította a végeredményt (4-3).

A siker egyben azt is jelentette, hogy az egriek végre megszerezték idei első győzelmüket, amelyet látott John Marshall, az Egri Futball Club Kft. újdonsült tulajdonosa, egyben a Dunakanyar-Vác befektetője is.

Következik: Egri FC–Rimaszombat (szlovákiai), február 12., kedd, műfű, 13.00.

Címkék: , ,


.
SZUPERINFO.HU